Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

BMW S 1000 RR Reborn the beauty!




Έφτασε ο καιρός να κάνουμε και ένα Λιφτινκ σε μια κυρία, που όσο όμορφη και διαφορετική είναι, την κάναμε να αλλάξει τόσο ….. όσο έπρεπε!

Το πόσο μπορούσε να αλλάξει είναι άλλο θέμα.

Το πόσο άλλαξε  άλλο τόσο!

Το θετικό είναι σίγουρα , ότι μπορεί να είναι μια όμορφη και αιχμηρή κυρία, με διαφορετικό πρόσωπο και διαφορετικό πλαινό φερινκ , δεξιά και αριστερά!

Προβάλει άλλη γραμμή στα σημεία της!


Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Βαφή σκελετού YAMAHA XT 400 92’ μον.



Στις μοτοσικλέτες μας ο σκελετός (σασί..) είναι  ένα αναπόφευκτο και εμφανή μέρος , το οποίο προσδίδει την δική του άποψη και ομορφιά στο σύνολο της μηχανής.

Στις μοτοσικλέτες τύπου Enduro  έχουμε τα σωληνωτά αυτά πλαίσια  τα οποία είναι εμφανή στα γυμνά μάτια

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Και μια έμεση διαφήμιση στην δουλειά μας!!

Ένα αφιέρωμα στον αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων στα μέγαρα  ανέβασε το zougla.gr  αλλά αυτό μας χαροποίησε ήταν η φωτογραφία που ανεβάσανε απο το κράνος που κάναμε εμείς με τα χεράκια και την φαντασία μας.


Η παρουσία προσωπικών μας εργασιών σε ένα μεγάλο site που ασχολείται με ποικίλα θέματα, και στην προκειμένη περίπτωση με τον αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων, και να έχουν ένα μοναδικό κράνος φωτογραφία , δείχνει ότι η τεχνική μας αξίζει και τραβάει τα βλέμματα.  

Μας τιμά το γεγονός και ότι ανέβηκε η φωτογραφία αυτή στο Ζούγκλα , αλλά και ότι ο κυρ. Κουρνιάτης  οδηγός αγώνων αυτοκινήτων απο την Χαλκίδα , μας εμπιστεύτηκε το κράνος που φορά μόνο αυτός στους αγώνες. 

Στους αγώνες αυτοκινήτων πολλά χρόνια.


Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

BMW S-1000 RR Βαφή Τροχών “GOLD”







Στο θέμα της αισθητικής βελτίωσης των αγαπημένων μας μοτοσικλετών ,αυτή την φορά επιδοθήκαμε στην αισθητική παρέμβαση της βαφής των υπέροχα φτιαγμένων τροχών που έχει επιμεληθεί η μαμά BMW. Σαν αρχική ,προ μηνών , παρέμβαση ήταν η τοποθέτηση κίτρινης ανακλαστικής αυτοκόλλητης ταινίας στην περίμετρό τους. Το αποτέλεσμα ήταν φαντασμαγορικό , ιδιαίτερα στο φλάς του φωτογραφικού φακού. Το χρώμα σε μια ζάντα στις μηχανές μας είναι το άλφα και το ωμέγα , όπως χαρακτηριστικά λέγεται , στην βελτίωση στην αισθητική οπτικά.

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

KAWASAKI ZZR 1400 ABS HEL Σύστημα Υψηλής Υδραυλικής πίεσης φρένων!


HEL Σωλήνες Υψηλής Πίεσης Φρενων


Οι σύγχρονες μοτοσικλέτες έχουν πλέον  και αυτές απαραίτητα στον εξοπλισμό τους και  το σύστημα «αντιμπλοκαρίσματος των τροχών» κοινός γνωστό ως ABS  !

Δηλαδή Anti-Lock Braking System!


Ένα σύστημα φρένων , όπου περνάει από αισθητήρες η πίεση του φρένου  στην υδραυλική τρόμπα αυτού, προς τους τροχούς, αποφεύγοντας το μπλοκάρισμα αυτών.


























Και αυτό γίνετε γιατί όταν οι τροχοί επιβραδύνουν , χρειάζονται να έχουν πρόσφυση στο έδαφος  αλλά και να μην ολισθαίνουν .


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Street Fighter helmet design Αερογραφία!!



Με μια πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων, έγινε  άλλη μια αερογραφία επάνω σε κράνος!
Και εδώ σαν θέμα ήταν σχέδιο και δυο από τους πρωταγωνιστές ηλεκτρονικού παιχνιδιού , από το Street Fighter!