Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Βαφή – Αερογραφία design


Στο θέμα design  και αερογραφίας αυτών, ο κάθε ένας μας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης , επαφής, γούστου και λογικής εξήγησης  σωστού ή λάθους , ωραίου ή άσχημου.
Έτσι και εδώ έχουμε ένα ντεπόζιτο από μια  Intrunder  όπου επιδέχθηκε την χρωματική διχρωμία που ζήτησε ο ιδιοκτήτης, αλλά επιδέχθηκε και την σχεδιαστική τροποποίηση σχεδίου τύπου συμπλεγμένων μεταλλικών λεπίδων, και με την ασύμμετρη σχεδιαστική διαβάθμιση από χρώμα σε χρώμα.


SUZUKI GSXR 1300 HAYABUSA BRAKES PAINT JOB


Πολλοί από εμάς – εσάς έχετε δει ασφαλώς τις δαγκάνες από τα φρένα των αγαπημένων μας –σας σε ωραία χρώματα. Και περισσότερο στο Χρυσό.
Εδώ ο πελάτης ζήτησε οι  δαγκάνες από τα φρένα της  Hayabusa  του να γίνουν κόκκινα. Ένα θέμα σε αυτό  ήταν ότι για αρχή δεν αποδέχθηκα το θέμα  της βαφής αυτών.

SUZUKI GSXR 1000 K3-4 mat Gold-Black


 Ένας χρωματικός συνδυασμός με βάση το μαύρο χρώμα  όπως βγαίνει και από την μορφή της από το εργοστάσιο , αλλά με την πρόσθεση χρυσών χρωματικών στοιχείων επάνω της  , αλλάζοντας κατά πολύ την εμφάνιση της.
Χωρίς πολλά , πολλά λοιπόν μόνο με την σκέψη , το μάτι και το χρώμα , πως αλλάζει στην όψη μια μηχανή ή και οτιδήποτε πέσει στα κατάλληλα χέρια και όλα αυτά ασφαλώς με την επίστρωση βερνίκη ΜΑΤ κάνοντας την στην περίεργη αυτή όψη που απλά δεν γυαλίζει.
 


SUZUKI GSX600R paint job development


SUZUKI GSX600R paint job development  
Μια πλήρη ολική βαφή αερογραφία design  επάνω σε όλτα τα μέρη μια μοτοσικλέτας.
Από τα πλαστικά αυτής, τις ζάντες (τροχούς) και σε ότι άλλο μπορεί να επέμβει το χέρι.
Εδώ στο θέμα χρωματισμού αυτής είναι κάτι το περίεργο και αμφιβόλου αισθητικής για τον καθένα μας – σας.

SUZUKI GSX600R paint job development


Εργασία βαφής και design  επάνω στην original  μορφή που έχει μια SUZUKI GSXR 600   αλλά με την μετατροπή και design  αυτής από τα χέρια μας.
Με βάση το μαύρο χρώμα  όπως βγαίνει και από την μορφή της από το εργοστάσιο , αλλά με την πρόσθεση χρυσών χρωματικών στοιχείων επάνω της  , αλλάζοντας κατά πολύ την εμφάνιση της.
Χωρίς πολλά , πολλά λοιπόν μόνο με την σκέψη , το μάτι και το χρώμα , πως αλλάζει στην όψη μια μηχανή ή και οτιδήποτε πέσει στα κατάλληλα χέρια
 

SUZUKI GSX 1000R K6’ AL STARE CORONA EXTRA REPLICA PAINT JOB

 Μια βαφή και οπτική βελτίωση της αγαπημένης GSXR K5’-6’
Και για όσους δε ξέρουν το Κ5’ Κ6’ είναι  για τα SUZUKI η χρονιά  παραγωγής τους
Η μοτοσικλέτα ήρε στα χέρια μας και βελτιώθηκε με βαφή design Race Replica CORONA EXTRA  AL STARE που με αυτά τα χρώματα έτρεχε η Suzuki  στο WSBK  πρωτάθλημα.
Στα χέρια μας ήρθε λοιπόν για την οπτική αυτή βελτίωση αυτής.
Και τα χέρια μας πέσανε επάνω και στους τροχούς  και σε όλα τα πλαστικά αυτής μέρη.

SUZUKI intruder paint design


Όπως και σε προηγούμενο post  είχαμε μια SUZUKI INTRUDER  διασκευασμένη και κατασκευασμένη στα πλαίσια του ιδιοκτήτη,  εδώ τώρα σας έχουμε απλά ένα χρωματικό συνδιασμό αυτής
 

SUZUKI INTRUDER custom mate Viecle



Μια μοτοσικλέτα από την SUZUKI   που από την μορφή που έχει όταν βγαίνει από το εργοστάσιο , είναι απλά μια custom μοτοσικλέτα για όλα τα γούστα σε απλή και λεπτή μορφή για χρήση δρόμου.
Εδώ έχει γίνει μια Custom Mate CHOPPER   μοτοσικλέτα φτιαγμένη και ραμμένη από Ελληνικά χεράκια.
Από την αρχική της εμφάνιση έχει μείνει μόνο ο σκελετός και το μοτέρ κατά κάποιο τρόπο.

SUZUKI GSXR 1300 HAYABUSA “White Silver Arrow”


Μια παλιά για να πούμε την αλήθεια δουλειά μας εδώ στο M-Place  και την λέμε παλιά και για να πούμε την αλήθεια είναι και από τις πρώτες δουλειές (για να μη πω η πρώτη μας ολοκληρωμένη δουλειά στην επιχείρηση μόλις άνοιξε!! Το 2008!!)
Εδώ λοιπόν μια ολική βαφή design  επάνω σε μια SUZUKI GSXR 1300 HAYABUSA.
Στην αισθητική βελτίωση μοτοσικλέτας ασφαλώς είμαι ως T.T.D πολλά χρόνια και πολλοί  ξέρετε τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς. Αλλά πλέον ως νέα επιχείρηση με μεγαλύτερο κύκλο εργασιών, θα δείτε και θα βλέπετε εδώ μέσα  μεγαλύτερες εργασίες.
Η άποψη δική σας για το αποτέλεσμα και αν θέλετε υπάρχει και χώρος σχόλιων
 

SUZUKI GSXR 1300 HAYABUSA “BLACK”


Επειδή σαν επιχείρηση δεν ασχολούμαστε μόνο με την βαφή και τα αξεσουάρ, εδώ έχουμε μια ολοκληρωμένη δουλειά η οποία έχει να κάνει με τα πάντα.
Σίγουρα αυτό που θα τραβήξει την προσοχή είναι ότι είναι «μαύρο!?»
Αλλά για να γίνει όλο αυτό μαύρο δεν έγινε απλά μια εργασία στα πλαστικά της, αλλά σε όλη την μηχανή
και όχι μόνο στα πλαστικά αλλά και σε όλο το σκελετό τις  ζάντες τα  μασπιέ μέχρι και στις μπουκάλες απο το μπροστινό σύστημα.
Η μηχανή έρχεται στον χώρο μας , και από εκεί και πέρα με τις κατάλληλες προεργασίες , διαλύετε  και ανακατασκευάζετε με όλα τα μέρη της σωστά τοποθετημένα και εκεί που πρέπει.
Απλό χρώμα , αλλά καλό αποτέλεσμα.