Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

MV AGUSTA 1078 F4RR 312 Full Airbrush Design

 Το τελευταίο μοντέλο της  πρώτης σειράς  F4  το οποίο είχε την τιμητική να έχει και ανεβασμένα κυβικά . όπου απο τα 998 (1000 δλδ)  ανέβηκε στα 1078 κ.εκ


Ένα από τα λίγα που κυκλοφορήσαν στην Ελλάδα , ήρθε η στιγμή ώστε αυτή η υπέροχη μηχανή  να πάρει μια άλλη εντελώς όψη!! 


Εάν σχέδιο όπου είχε ρθεί στο μυαλό και έγινε επάνω στο στο τότε προσωπικό μου HONDA VTR SP-1   ,  να έχω δλδ μια μηχανή όπου να δείχνει τις δυο όψης της επαγγελματικής βαφής και Design  που μπορούν να κάνουν τα χέρια και το μυαλό του καταστήματος μου.


Έτσι μετά από 19 Χρόνια που ήταν στην μνήμη  του , το συγκεκριμένο  DESIGN  , ζητήθηκε  να κάνουμε  την ίδια ιδέα  με εκείνη τότε. αλλά.... με διαφορετικά σχέδια.


Έτσι όμως κρατήθηκε το κόκκινο της AGUSTA  στην μέση με το κλασικό φερμουάρ που ανοίγει προβάλλοντας  το κόκκινο  και με τα δυο κοστούμια  διαφορετικά δεξιά και αριστερά.


Στην δεξιά μεριά επιλέχθηκε όπως τότε το κίτρινο φθορίζον χρώμα  με την δημιουργία ένός δράκου όπου θα μπλέκεται  επάνω στα πλαστικά του MV  .


Και αριστερά μια θαλάσσια εικόνα  τύπου Aquaman  ή Ποσειδώνα  ... όπως θες πόρτο...


με τα ίδια χρώματα να κόβονται και στους τροχούς  δεξιά και αριστερά χαρίζοντας  άλλη  όψη  ως άλλη μηχανή αναλόγως απο που το παρατηρείς!


η απόψεις διίστανται


απλά.... απολαύστε σας αρέσει δε σας αρέσει το θέμα  .... αλλά παρατηρήστε  απλά τις λεπτομέρειες στα σχέδια.


Και στο κράνος που και αυτό με την σειρά του πήρε την ίδια τεχνική απόδοση!!