Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

TRACK MONDAYS 24 & 31- 2009

Τέλος του καλοκαιριού και τέλος του Αυγούστου. Με μια μικρή σχεδόν παύση , από τους οδηγούς και όχι από εμάς ( πριν και μετά 15 Αύγουστου), τα Track Mondays συνέχισαν την καθιερωμένη τους δευτεριάτικη απογευματινή τους απόδραση στην χάραξη της πίστας Drive Park του Νέου Ρυσίου. Έτσι λοιπόν την προτελευταία Δευτέρα του Αυγούστου είχαμε και το ρεκόρ συμμετοχής στην πίστα με 24 μοτοσικλέτες(στις 24 του μήνα και 17 στις 31) από την βόρειο Ελλάδα να δίνουν το παρόν και να συμμετάσχουν, σε ένα θεσμό πλέον, στα μοτοσικλετιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης. Από Κιλκίς, Φλώρινα, Άρνισσα, και από τον όμιλο Μουδανιών περάσαμε δυο υπέροχες Δευτέρες. Νέες και πολλά υποσχόμενες συμμετοχές και με ένα νέο θαμώνα από την Ιταλία , τον frederico με το ZX6R 08’ , ο οποίος έχει έρθει στην Ελλάδα με μια τεχνική εταιρία για ένα έργο και με την παρότρυνση του δικού μας Ποντιου-Ιταλού Τεο , μπήκε για πρώτη φορά από ότι λέει σε πίστα. Αν είναι έτσι όπως τα λέει πάντως τότε δικαιολογημένα οι Ιταλοί παίρνουν πρωταθλήματα σε αγώνες μοτοσικλέτας. Είναι σαν να το έχουν στο DNA τους. Με πολύ καλό στυλ και σβέλτη οδήγηση ακούμπησε για πρώτη φορά την ξύστρα του επί Ελληνικού εδάφους. (Κάτι είναι και αυτό!!). Πάνω που άρχισε να γίνετε στέκι η Δευτέρα στην πίστα θα πρέπει να διακόψουμε, όχι γιατί δεν μας αρέσει αυτό που κάνουμε αλλά λόγο της αλλαγής εποχής, η μέρα όσο πάει μικραίνει και το σκοτάδι κλέβει αρκετά λεπτά μέρα με την μέρα. Η υπόσχεση μας όμως και η δίψα των οδηγών για μάθηση και σε άλλη πίστα είναι κάτι που μας χαροποιεί. Έτσι υπάρχει μια υπόσχεση απο εμάς για κάποιες Κυριακές με μαθήματα στο Αιγίνιο αλλά και στις Σέρρες, το πότε θα ανακοινωθεί.....
Σε 3 δευτέρες λοιπόν από τώρα τα Track Mondays σταματάνε αλλά όχι έτσι απλά!!! Σας έχουμε ετοιμάσει κάτι πολύ καλό! Μια Κυριακή δικιά μας στην πίστα drive park, κάτι σαν τελετή λήξης , κάτι σαν αποφοίτηση από την Track Monday σχολή που διοργάνωσε η εταιρία M-PLACE. Μια Κυριακή γεμάτη οδήγηση, χρονομέτρηση, καλή παρέα, ψητά, αλλά και την τελετή αποφοίτησης. Στο τέλος λοιπόν θα σας έχουμε ,αφού κάνετε και από 5 χρονομετρημένους γύρους, το έντυπο αποφοίτησης με την βαθμολογία σας που θα έχει γραπτώς πόσες φορές έχετε συμμετάσχει στα μαθήματα το 2009 αλλά και με τι χρόνο.
ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ !!!! Δεν θα είναι αγώνας!!! Θα είναι απλά ένα event στο οποίο πλέον δεν θα έχει μαθήματα την συγκεκριμένη ημέρα, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα χρονομέτρησης από τους ανθρώπους της οργάνωσης για να μπορέσει να δώσει το αναμνηστικό έντυπο αποφοίτησης. Και με μερικές ακόμα εκπλήξεις που θα τις δείτε εκείνη την ημέρα.
Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στο motorcycleplace.blogspot.com , moto4fun.gr , facebook.
Όλοι όσοι συμμετείχατε τις ημέρες αυτές από της αρχές του Απριλίου μέχρι και την τελευταία ημέρα στον Σεπτέμβρη θα λάβετε το συγκεκριμένο αναμνηστικό, προσφορά από την Εταιρία Μ-PLACE «τα πάντα για την μοτοσικλέτα και τον αναβάτη» !!