Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Απονομές Αγώνων Μοτ/τας 2013 Α.ΜΟΤ.Ο.Ε









26 Ιανουαρίου 2014 



η Αθλητική ΜΟΤοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος  Α.ΜΟΤ.Ο.Ε  έκανε την ετήσια γιορτή με την απονομή των Κυπέλλων στα πρωταθλήματα , μα και τα Κύπελλα  Αγώνων Μοτοσικλέτων.
Πλέον ως γνωστό στον χώρο, η γνωστή ομοσπονδία ΜΟΤ.Ο.Ε η οποία εδώ και 30 χρόνια έχει την αρχή για την σωστή έκβαση των γεγονότων επάνω στην αγαπητή ομάδα των μοτοσικλετιστών, κατάφερε και πείρε τα σκήπτρα για το        
     «Ευ αγωνίζεσθε!»      
   από την μέχρι πριν μερικών χρόνων, ΕΛ.ΠΑ , η οποία το είχε αυτό εκ Βασιλικού Διατάγματος στην τέλεση αγώνων στην χώρα μας.
Αυτοκινήτου μα και Μοτοσικλετών.
Η προσπάθεια της ομοσπονδίας ΜΟΤ.Ο.Ε ήταν δύσκολη με διαρκές εκδικάσεις (σε Δικαστήρια μιλάμε!) μα και ωριαίες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τις εκάστοτε κυβερνήσεις οι οποίες ασφαλώς , μη έχοντας πάντα,  την πλήρη γνώση  επι του θέματος , πράταν και λειτουργούσαν και αποφάσιζαν με τον νόμους , οι οποίοι όμως δεν συνάδουν με την σημερινή πραγματικότητα.
Στο τρέξιμο αυτό της ΜΟΤ.Ο.Ε και κατόπιν της εμφανίσεως και δεύτερης ομοσπονδίας  στον χώρο, κατάφερε και έχει τα τελευταία χρόνια αυτή την δικαίωση του «Ευ αγωνίζεσθε» ανα την Ελλάδα, μα και τον κόσμο!!!!
Με την νέα ονομασία της καινούριας ομοσπονδίας η οποία παραμένει σαν ΜΟΤ.Ο.Ε αλλά με την πρόσθεση εμπρός με το «Α» που λέει το όνομα Αθλητική ΜΟΤοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος!