Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Ανδρέας Τσουκαλάς Ένας αναβατής αγώνων μοτοσυκλέτας με μεγάλη ιστορία, έγινε πρώτη είδηση στο αστυνομικό δελτίο

ΠΗΓΗ: motorsite.gr
Έκπληκτοι μείναμε και εμείς και όσοι γνωρίζουν τον Ανδρέα Τσουκαλά από τους αγώνες μοτοσυκλέτας, όταν ακούσαμε ότι έχει εμπλακεί στην άσχημη ιστορία των Πατησίων όπου έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Η ιστορία αυτή σίγουρα δεν μας αρέσει γιατί δεν τιμά καθόλου όσους οδηγούν μοτοσυκλέτα. Βλέπετε δυστυχώς είναι νόμος ότι κοντά στα ξερά, καίγονται και τα χλωρά.

Μας στεναχωρεί ιδιαίτερα η είδηση και δεν θέλουμε καν να πιστέψουμε ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως παρουσιάζονται. Με το να στρουθοκαμηλίζουμε και να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας όμως δεν αλλάζει τίποτα. Ούτως ή άλλως ο χώρος έχει βουίξει και έχουμε δεχθεί αμέτρητα τηλεφωνήματα για να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
Δεν ξέρουμε τίποτα, εκτός από αυτά που ακούσαμε στις ειδήσεις και διαβάσαμε στο zougla.gr που μας ζήτησε την άδεια να αναδημοσιεύσει φωτογραφίες αγώνων από το Motorsite.gr. Αντί λοιπόν να μας καλείτε στα τηλέφωνα για να μάθετε πράγματα που δεν γνωρίζουμε και αντί να διαρρέουν αβάσιμα και κακοπροαίρετα κουτσομπολιά, καλύτερα περιμένετε να αποφανθούν οι αρμόδιοι που ανέλαβαν την υπόθεση του.

Δεν έτυχε να γνωρίσουμε σε προσωπικό επίπεδο τον Ανδρέα Τσουκαλά για να έχουμε άποψη, μας ενόχλησε όμως ο τρόπος που συζητιέται το όνομα του ακόμη και από ανθρώπους που μέχρι χθες έκαναν παρέα μαζί του. Αρχή της δικαιοσύνης είναι, ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι να τεκμηριωθεί το αντίθετο.

Βέβαια όλοι εμείς που είμαστε μοτοσυκλετιστές ξέρουμε δυστυχώς ότι τέτοιες καταστάσεις μονό αρνητική επίδραση μπορούν να έχουν στον τρόπο που μας αντιμετωπίζει η κοινωνία.
Ας περιμένουμε όμως την εξέλιξη της υπόθεσης πριν κρίνουμε με υπερβάλλοντα ζήλο έναν άνθρωπο που καλώς η κακώς προέρχεται από τον χώρο μας…motorsite.gr

Τουμπίδης Θωμάς:
Τα δικά μου σχόλια για την φάση αυτή είναι, ότι και αν έχει κάνει ο Ανδρέας σε αυτά τα χρόνια δεν τα γκρεμίζεις με τέτοιο τρόπο. Όχι μόνο στην πράξη ή πράξεις του Ανδρέα αλλά και στην κακή προβολή της έκβασης της κατάστασης.

Το συνάδελφο motorsite.gr είπε πολύ σωστά ότι δεν έτυχε να γνωρίζει τον Ανδρέα προσωπικά και σωστά έκρινε ότι δεν πρέπει να στρουθοκαμηλίζουμε πίσω απο το δάχτυλό μας.Πολλοί γυρίσανε και είπανε ότι και καλά το περιμένανε αυτό. ΠΟΙΟ? όλο αυτό το συμβάν? Τις κλοπές? Το κουμπούρη στο ΄χερι? Τι απο όλα?

Σίγουρα αυτοί που μένουν Αθήνα ίσως να έχουν δει κάτι παραπάνω αλλά και πάλι δεν νομίζω να έβγενε έξω και να έλεγε ότι σήμερα έκλεψα μια τράπεζα, ένα ΠΡΟ-ΠΟ, Super Market κλπ. Άρα οι επικρητές του που το ξέραν ότι και καλά το περιμέναν?
Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι και η δικαιοσύνη θα διαπρέψειείτε υπέρ του είτε κατά του.

Γνώμη μου? Θα του φορτόσουν ένα κάρο πράγματα και θα κλέισουν υποθέσεις.
Δεν είναι αυτό όμως το δικό μας πρόβλημα.
Το πρόβλημα που βγαίνει απο το όλο συμβάν είναι άλλο και θα το δούμε το προσεχές διάστημα που θα είναι αρκετά φρέσκα τα πράγματα. Τοποθετήθηκαν τα δελτία και ο τύπος με κεφαλαία γράμματα "Πρωταθλητής Ελλάδος SUPER BIKE ο Πιστολέρο"
Ναι είναι πρωταθλητής και αγωνιζόμενος πολλά χρόνια με διακρίσεις στην ταχύτητα και το έχει κάνει πολύ καλά απο θέμα αγώνων αποδεικνύοντας την ταχύτητα του.
Είναι αγωνιστής και αγωνιζόμενος και τελευταία και πρόεδρος του ΣΟΑΜ.
Το τι κάνει απο εκεί και πέρα στην προσωπική του ζωή ο καθένας είναι κάτι τελείως υποκειμενικό , μπορεί να βάζει κρέας στον κώλο του κάθε μέρα αλλά στις υποχρεώσεις τους να είναι σωστός. Το αν έκανε παράνομες πράξεις στην προσωπική του ζωή δεν σημαίνει ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι και αυτοί που τον εκλέξαμε πρόεδρο τους υποστηρίζουν είναι ίδιοι με αυτόν που έκανε το αδίκιμα.

Απο εδώ και πέρα προβλέπω ότι θα φάμε π@@@@α όλοι όσοι αγωνιζόμαστε και έχουμε και τις αγωνιστικές μας μοτοσικλέτες και θα μας περνάνε απο κόσκινο με την μ@@@@α που έκανε ο Ανδρέας. Θα μας βάλουν όλους στο ίδιο καλάθι? Θα μας αντιμετοπίσουν σαν εγληματίες? θα είμαστε όλοι ίδιοι? εμείς (οι αγωνιζόμενοι) που τα έχουμε όλα και με το παραπάνω και ακριβοπληρωμένα , θα είμαστε ίδιοι με αυτούς που κυκλοφορούν με παρτάλια τα μηχανάκια τους και με κράνος απο το super market? θα είμαστε όλοι ίδιοι με τους μ@@@@@ες που φοράν τα κράνη για να κάψουν για τα πολιτικά τους πιστεύω την πόλη? δεν θα πρέπει να φοράμε κουκούλα (balaglava) μέσα απο το κράνος για να μη ιδρώνοουμε και λερώνουμε το κράνος επιδεί υπάρχουν οι κουκουλοφόροι?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι επειδή ένας έκανε την μ@@@@α θα την πληρώσουμε όλοι εμείς.
Το τι έκανε ο φίλος μου Ανδρέας είναι ποινικό αδίκημα και πρέπει να τιμωρηθεί.
Δεν πρέπει να τιμωρηθούμε όμως όλοι εμείς για την μαλακία που έγινε.
Και καλά θα κάνουν όλοι όσοι είναι επικριτές του, να γίνουν στην συγκεκριμένη φάση που έκανε σαν άτομο ο Ανδρέας και όχι ο πρωταθλητής Ελλάδος ταχύτητας μοτοσικλετών.