Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

SCOOTER – MOTO FESTIVAL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



ΑΠΟΘΗΚΗ 8  ΛΙΜΑΝΙ Ο.Λ.Θ 20-21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Στον προαύλιο  χώρο  της ΑΠΟΘΗΚΗΣ 8  στον Λιμένα Θεσσαλονίκης , έγινε το 1ο Scooter  Moto Festival  .



Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Επιλεγμένο Service στο κατάστημα μας!


Η απόκτηση μιας supersport μηχανής μπορεί να είναι εύκολη υπόθεση είτε με τα δάνεια που μπορούσαν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι στο παρελθόν είτε πλέον με την αγορά ακόμη και μιας μεταχειρισμένης μηχανής, αφού οι τιμές ακόμη και των ελαφρώς μεταχειρισμένων είναι πολύ χαμηλά. Τι γίνεται, όμως, μετά;;;

Εκτός από τον εξοπλισμό που πρέπει να έχει ο αναβάτης, καίριας σημασίας είναι η και η συντήρηση αυτής.

Δυστυχώς, μετά από τόσα χρόνια στον χώρο τις μοτοσυκλέτας, ως αναβάτης και συνειδητοποιημένος ότι ο φυσικός χώρος για τις super sport μοτοσυκλέτες είναι η πίστες ταχύτητος, συναντώ νέους, όμορφους και ωραίους που επενδύουν όλες τους τις οικονομίες για να αγοράσουν μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, χωρίς να υπολογίσουν και να επενδύσουν πρώτα στην σωματική τους ασφάλεια και το δεύτερο και σημαντικότερο στη συντήρηση τους.


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

SHOEI XR-1100 MIG 29 Airplane airbrushing theme!!

Ένα κράνος μοναδικό σαν σκέψη!!
Όχι σαν  κράνος, αλλά σαν σχεδιασμός.
Και αυτό γιατί? Μα για το θέμα σχεδιασμού του!


Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Βαφή τροχών & δαγκάνας φρένων ZZR 1400



Η  βαφή και το Design  των μηχανών μας είναι κάτι που σαν λάτρεις του είδους αυτού , των μοτοσικλετών, μας κάνει να προσπαθούμε διαρκώς να κάνουμε κάτι που να αρέσει σε εμάς, αλλά περισσότερο πολλές φορές στους τριγύρω μας!



Έτσι και εδώ έχουμε τον λάτρη αυτής της μηχανής, και έρωτά του, όπου δεν μένει για πολύ καιρό χωρίς να κάνει κάτι απλό για να την ομορφαίνει , ακόμα περισσότερο.