Τρίτη 10 Μαΐου 2011

TRACK MONDAYS 2ND DAY!!! 9-5-2011


Για δεύτερη φορά και φέτος με τον καιρό να μας κάνει τα δικά του παιχνίδια. Θα μου πείτε και τις άλλες χρονιές όλο και κάτι τέτοιο υπήρχε, με το θέμα «σας βρέχω δε σας βρέχω».
Χθες λοιπόν ο καιρός ήταν από την Κυριακή το βράδυ με πολύ βροχή και όλη την Δευτέρα με απειλητικά σύννεφα στον ουρανό , να θέλουν να ρίξουν ότι είχαν μέσα τους. Αλλά το απόγευμα πηγαίνοντας για την καθιερωμένη μας «Δευτέρες στην Πίστα» (σε πολύ Ελληνική μετάφραση) φύγαμε από το μαγαζί μας ,
Δυτικά ,και στον δρόμο ανατολικά ο καιρός με τον ήλιο είχαν άλλες διαθέσεις από όσες έδειχναν. Οπότε φτάνοντας εκεί , ένας ήλιος πρόβαλε δυνατός με καλή διάθεση κρατώντας τους δυνατούς που δεν πτοήθηκαν από τις προγνώσεις και ήρθαν για να περάσουν άλλη μια καλή Δευτέρα.
6 συμμετοχές λοιπόν με την παρέα να γουστάρει αρκετά αλλά αυτό μέχρι τις 9 μμ που άρχισε το κρύο να κάνει την εμφάνισή του ρίχνοντας το θερμόμετρο της πίστας στους 15 βαθμούς.
Με το ψιλοκρύο λοιπόν να κάνει καλά την εμφάνιση του γυρίσαμε όλοι μας στα σπίτια μας απολαμβάνοντας ένα όμορφο Δευτεριάτικο απόγευμα.
Μερικά videos που τράβηξα με την βοήθεια της φωτογραφικής μου βάζω σήμερα και περιμένω φωτογραφίες .

1 σχόλιο:

  1. http://i54.tinypic.com/2v97txg.jpg
    http://i55.tinypic.com/2gtuvcn.jpg
    http://i51.tinypic.com/4scvnn.jpg
    http://i51.tinypic.com/260sorm.jpg

    merikes photos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή