Τρίτη 3 Μαΐου 2011

TRACK MONDAYS is BACK!!!!!








Μετά από την αναμονή της έλευσης της Άνοιξης και το μεγάλωμα της ημέρας από την Νύχτα, ήρθαν με χαρά και την Τρίτη τους χρονιά τα αγαπημένα μας –σας Track Mondays!!!
Η πρώτη Δευτέρα της χρονιάς ήταν χθες 2 Μαΐου 2011 με αρκετά μεγάλη προσέλευση οδηγών και ανθρώπων για τον απογευματινό μοτοσικλετιστικού καφέ τους

18 οδηγοί για πρώτη ημέρα φέτος ήταν το θεμιτό και το αναμενόμενο για την έλευση τους.
Με την παρουσία τους κλασικά και από τον όμιλο ΜΟ.ΤΟ.ΑΡ ( Αρνισσας) με 3 συμμετέχοντες όπως και τις άλλες χρονιές.
Νέο αίμα με τα δυο φιλαράκια με τα GSR τους όπως και τα V της HONDA με ένα VFR 800 & 1200.
Το παλικάρι που από street το γύρισε σε motard δίνοντας το R6 που είχε πέρσι και παίρνοντας ένα HUSKY 610 SM (εν συντομία) και λειτουργώντας το με sport θέση και οδήγηση.
Αναμονή είχαμε για τα παιδιά από το Vespa Club όπου θα γυρνούσανε μέσα, αλλά μάλλον την ερχόμενη Δευτέρα ίσως να τους έχουμε.
Το παλικάρι από την Κατερίνη που πολεμά για την σωτηρία της πίστας Αιγινίου «Aiginio Circuit Save it» με το προσωπικό του CBR 600 FS ακουμπώντας για πρώτη φορά την ξύστρα από το πόδι κάτω βάζοντας την σε λειτουργία που τις αρμόζει. Μέσα στην τρελή χαρά ασφαλώς.
Χαρά μου που είχαμε 2 Group αργό (νέοι) και οι γρήγοροι. Και αυτό ασφαλώς για να μην υπάρχει συνωστισμός και μπέρδεμα ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να γυρίσουν όπως τους αρμόζει (γρήγορα) και σε αυτούς που άθελα τους κυλούσαν αργά μαθαίνοντας και ψάχνοντας το τι και τα πως πρέπει της συμπεριφοράς σε μια καλή και προπάντων σωστή οδήγηση.
Αυτά τα ολίγα προς στιγμήν!!!!
Περιμένω από φίλους που ήταν παρόντες με τις φωτογραφικές τους να ανεβάσω φωτογραφίες εδώ μέσα από την πρώτη μας Δευτέρα για εφέτος !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου