Τρίτη 17 Μαΐου 2011

TRACK MONDAYS 16 -5 -2011


Με του καιρού τα τερτίπια για άλλη μια χρονιά και άλλη μια φορά, εμείς σταθερά και δυνατά την κλασική μα ς Δευτέρα στην Πίστα ήμασταν εκεί και μάλιστα με αρκετό κόσμο παρόντα αψηφώντας τα αγριεμένα σύννεφα που μας περιτριγύριζαν και έδωσαν βροχές αλλά ευτυχώς λίγες μόνο ψιχάλες στην πίστα.

15 οδηγοί με τις μοτοσικλέτες τους αλλά και αρκετοί παρευρισκόμενοι για τον καθιερωμένο Δευτεριάτικο καφέ στην πίστα , με την μετάφραση Café Track Mondays .
Ευχάριστο και καθιερωμένο το Δευτεριάτικο μας παιχνίδι με σταθερούς αλλά και νέους οδηγούς κάθε Δευτέρα να δίνουν το παρόν τους σε αυτό που αγαπάνε χωρίς φόβο και πάθος. Τι θέλω όμως? Τι? Ένα πράγμα που άρχισε να μας πειράζει μ αρχικά ψυχικά, και εύχομαι να μην πάει στα περεταίρω. Τι εννοώ?
Μετά από 3 συνεχή χρόνια πλέον με την αγαπημένη μας ενασχόληση με την παρουσίαση και την βοήθεια της γνώσης μας στην σωστή οδήγηση αλλά και στο σωστό στήσιμο των αναρτήσεων των μοτοσικλετών , για την μέγιστη δυνατότητα σωστής οδήγησης και ευχαρίστησης της αγαπημένης μας. Εμφανίστηκαν κάποια σύννεφα (όχι εξ ουρανών) με την θέληση της ομίχλης για αρχή στο τοπίο και με τις προσωπικές τους βροχές προσεχώς στο οδόστρωμα. Τι θέλω να πω?!?!? Λοιπόν χωρίς να βγάλω μπροστά στο τι και ποιος κουβαλάει τα συγκεκριμένα σύννεφα , θέλω να πω με λίγα λόγια ότι. Το να θελήσεις να κάνεις αυτό που κάνει και κάποιος άλλος , είναι μεν καλό, αλλά είναι και κακό. Τι θέλω να πω με αυτό. Ότι το να υπάρχει κάποιος που κάνει αυτήν την εκδήλωση με την θέληση του και την αγάπη του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν είναι επαγγελματικά σωστό και αντρίκιο (στην Ελληνική) να θέλεις να παρεμβάλεις αυτόν που πίστεψε και προσέφερε για αυτό και να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ.
Από την μια υπάρχει το θέμα του ανταγωνισμού και της αντιπολίτευσης . Από την άλλη όμως υπάρχει και ο Νους και η Γνώση. Δλδ το να θέλει κάποιος να κάνει αυτό που κάνει κάποιος άλλος και πετυχημένα στα 3 χρόνια, είναι θεμιτό αλλά θα μπορούσε αυτός ο κάποιος ή οι κάποιοι να έρθουν σε συζήτηση μαζί μας για το τι μπορεί να γίνει με την αγαπημένη μας Δευτέρα ή την Τρίτη ή Τετάρτη ή Πέμπτη κλπ. Και όχι να παραλείψουν την αρχή πηγαίνοντας απευθείας στο ψητό χωρίς να έχουν βάλει το χεράκι τους στο τραπέζι.
Είναι κάτι που μας απασχολεί τον τελευταίο καιρό αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα από εδώ ούτε και προσωπικά , αλλά απλά εμφανίζω τις κινήσεις που άρχισαν να κουνούνε την γη από κάτω μας χωρίς όμως να μας τρομάζει.
Εάν θέλει κάποιος να κάνει κάτι σαν και την δικιά μας Δευτέρα , από εμάς ελευθερα αλλά με την Απουσία κατά κάποιο τρόπο της Δευτέρας.
Δεν μπορώ να πω περισσότερα δυστυχώς , αναμονή είναι η αρετή που διακρίνει τους νοήμονες από τα ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου