Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΒΑΦΗ & DESIGN ΤΡΟΧΩΝ FIAT STILO


Στην βαφή & Design  τροχών , δεν ειδικευόμαστε μόνο στις μοτοσικλέτες, αλλά και στα αυτοκίνητα.
Έτσι και εδώ έχουμε  ένα σετ τροχών από FIAT STILO  όπου είναι στο όχημα από την μαμά εταιρία, στο κλασικό ασημή του αλουμινίου….





Από εκεί και πέρα όμως , το να δώσεις ένα τόνο παραπάνω στο όχημα σου,  και περισσότερο στα αυτοκίνητα, είναι το να αλλάξεις ζάντες – τροχούς σε αυτό, αναδεικνύοντας την επιθετικότητα του.
Σαν σχέδιο και σχήμα οι τροχοί αυτού δεν είναι και άσχημοι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν ποιο όμορφοι.



Βέβαια αυτό είναι ένα άλλο θέμα που αγγίζει τα προσωπικά γούστα  και τα πιστεύω του καθενός.
Αλλά αυτό που κάναμε εδώ είναι, να επέμβουμε χρωματικά έτσι ώστε να προκαλέσουμε την ψευδαίσθηση του όγκου της ζάντας μόνο με την τεχνική στο πως και που θα μπει το χρώμα.



Επιλέχθηκε το μαύρο ΜΑΤ στο εσωτερικό της ζάντας και εξωτερικά, καθαρίστηκε και γυαλίστηκε πρώτα το περιμετρικό χείλος της ζάντας ώστε να παραμείνει καθαρό αλουμίνιο μετά την βαφή, έτσι ώστε με την χρήση εισόδου – εξόδου ελαστικών, να μην υπάρχει περίπτωση να σκάσει ή να πετάξει το χρώμα .



Στα μπράτσα αυτής επιλέχτηκε καθαρό ασημή μεταλλικό χρώμα με επεξεργασία μετά από αυτό με άσπρη πέρλα στις καμπύλες που έχουν τα μπράτσα αυτών.
Και τέλος και μια δόση πέρλας στο μαύρο, ώστε να δίνει τις λάμψεις στον ήλιο!
Και ασφαλώς βερνίκι!!
Αποτέλεσμα????? Εσείς ή ο καθένας θα κρίνει και θα πει!




Εδώ βλέπουμε την αρχική μορφή και εμφάνιση των τροχών, αλλά όχι στο αυτό όχημα, αλλά σε άλλο απο το διαδύκτιο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου