Κυριακή 11 Μαΐου 2014

11η ΗΜΕΡΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ «WestSide Salonica»



Επι 11 συνεχή έτη το 2ο Σάββατο του Μαίου η μοτολεέσχη WEST SIDE SALONICA με έδρα τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης , διοργανώνει με πολύ μεγάλη χαρά και επιτυχία την Ήμέρα Μοτοσικλέτας»




Μια ημέρα με πολύ μηχανή, πολύ ποτό, πολλά happening  εκεί μα και πολύ κόσμο  , να έρχετε από παντο’ύ την βόρειο ελλάδα για αυτό.
Έτσι και εμείς για άλλη μια φορά (πλέον και σαν Ε.Μ.Μ. !!!!)  βρεθήκαμε στον χώρο του συλλόγου όπου έγινε η όλη αυτή εκδήλωση , της ¨Ημέρας Μοτοσικλέτας»
Τα γραφεία του συλλόγου βρίσκονται έξω από το χωριό Αγιος Αθανάσιος σε ένα πολύ ωραίο χώρο  με απλωσιά εμπρός μας , χωρίς πρόβλημα φασαρίας.
Και για αυτό έχει εκεί κατασκευαστεί και μια μικρή πίστα Moto Cross  ώστε να κάνουν εκεί τις αθλοπαιδιές  , μα και τις προπονήσεις στο χώμα για τους λάτρεις αυτού.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 5 μμ και περίπου στις 6 έγινε η μοτοβόλτα!!
Μια βόλτα με τις μοτοσικλέτες στην σειρά, περνώντας μέσα από τα διπλανά χωριά κάνοντας ένα κύκλο περίπου 30+ χλμ, μέχρι τον γυρισμό μέσα απο τον Αγιο Αθανάσιο όπου φθάσαμε στον χώρο του συλλόγου και της εκδήλωσης.
Καθ’όλη την διαδρομή υπήρχαν μαζί μας και εθελοντές ιατροί , για παν ενδεχόμενο, όπως ασφαλώς και στον χώρο της εκδήλωσης με ασθενοφόρο , αλλά και πυροσβεστική ,και σε όλη την διαδρομή υπήρχαν ασφαλώς προπομποί μοτοσικλετιστές οι οποίοι έκοβαν την κυκλοφορία στα σταυροδρόμια για  περάσει το μεγάλο καραβάνι των μοτοσικλετών.
Ωραία  βόλτα  από μέρη που δεν περνάς συχνά ,(αν δεν είσαι από εκεί ασφαλώς..)  και επιστροφή στον χώρο της λέσχης για τις εκδηλώσεις.
Εκεί η πρώτη εκδήλωση ήταν με αναβάτες moto cross  στην πίστα προσφέροντας θέαμα  , με την όλη απλή κατά τα  άλλα αυτή οδήγηση.
Κατόπιν περάσαμε στα γνωστά μας «μοτοπαιχνίδια» όπου σε αυτά έλαβα μέρος ως εκφωνητής και διοργανωτής αυτών.
Ο χρόνος μας δυστυχώς ήταν λίγος, και έτσι κάναμε μόνο ένα αγώνα βραδυπορίας,  εκεί  είχαμε 12 συμμετοχές με 2 – 2 αναβάτες με παρόμοιες μοτοσικλέτες να συμμετάσχουν στον αγώνα βραδυπορίας , μετρώντας με τον αργότερο χρόνο που θα κάνει ο κάθε αναβάτης την διαδρομή των 25μ  , χωρίς να πατήσει πόδι κάτω, αλλά και χωρίς να κάνει κύκλος στην εσω διαδρομή αυτή.




Έτσι μετά από 2 περάσματα, (είχαμε να κάνουμε 3 , αλλά ο χρόνος για την συναυλία μας επίσπευσε και σταματήσαμε στ 2 περάσματα..) είχαμε το αποτέλεσμα αυτών με τους 3 πρώτους αργότερους αναβάτες!!
Με τον πρώτο να είναι μακράν ο αργότερος από όλου εκεί!!
Με διαφορά 1,μιση λεπτό από τον 2ο.
Έτσι με χρόνο 3’ 03¨¨  κέρδισε την βράβευση και το κύπελλο αυτού.
Κατόπιν έγινε και κάτι πολύ καλό από την λέσχη  και έγινε ανοιχτή τηλεφωνική συνομιλία στα ηχεία , με τον Έλληνα οδηγό , τον μικρό Νότη Παπαπαύλου ο οποίος τρέχει στο ενιαίο κύπελλο Morivaki cup  στο εξωτερικό.
Και στην συνέχεια έγινε και μια χρηματική δωρεά από όλους με ποσά , όσα ήθελε ο καθένας, ώστε να γίνει η οικονομική ενίσχυση αυτού στους επόμενους αγώνες.
Και μετά οι συναυλίες εκεί έξω στον χώρο , με άφθονη μπύρα ,(για όσους ήθελαν) και παρέες και μπλα μπλα από μοτοσικλετιστικές παρέες!
Να δώσουμε από εδώ τα «Εύσημα» στον σύλλογο που κάνει για 11
Και εμείς θα είμαστε ξανά εκεί και του η φορά αυτό το Event  και μάλιστα να πούμε ότι είναι μια πολύ καλή μεγάλη και δραστήρια λέσχη στην ΜΟΤ.Ο.Ε  με περίπου 250 εγγεγραμμένα μέλη , και χωρίς υπερβολές από αυτούς ΕΝΕΡΓΟΥΣ  πάνω από τα 150!!
Μπράβο και πάλι!!
 χρόνου!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου