Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Α.ΜΟΤ.Ο.Ε ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ 15-2-2014




Στις 15 Φεβρουαρίου 2014 έγιναν και οι απονομές των κυπέλλων Βορείου ΕΛΛΑΔΟΣ στην Θεσσαλονίκη και στο  Αμφιθέατρο Εύοσμου.
Μετά τις απονομές των πρωταθλημάτων αγώνων μοτοσικλέτας Ελλάδος , και τα Κύπελλά Νοτίου, ήρθε η ώρα και να γίνουν και οι απονομές Βορείου Ελλάδος.
Έτσι λοιπόν  έγινε από τον Μ.Ο.Θ  με την  συνεργασία του δήμου Ευόσμου  ο οποίος και παραχώρησε τον χώρο και την αίθουσα του Αμφιθεάτρου για τον σκοπό τις απονομής των επάθλων στους διακριθέντες αθλητές και λέσχες (αγωνιστικά σωματεία ) που  έλαβαν μέρος σε αυτούς.
Ο χώρος ωραίος με καλή (πλέον από των Αθηνών…)  ηχητική κάλυψη.
Κόσμος αρκετός και πολύς, παρά το ότι δεν ήταν όλοι οι διακριθέντες εκεί.

Τελος πάντων.
Η εκδήλωση έγινε και ξεκίνησε με ένα μικρό λόγο από τον πρόεδρο της Αθλητικής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας Α.ΜΟΤ.Ο.Ε κ. Κορέλης αναφερόμενος στην δημιουργική χρονιά που πέρασε για το άθλημα , παρά τις οικονομικές δυσκολίες που μας κυβερνούν.
Το άθληαμ αυτό που έχουμε επιλέξει και μας αρέσει, και το λατρεύουμε , έχει πολλά μα πάρα πολλά έξοδα παρακολούθησής του.
Και αυτό κάνει τους αγωνιζόμενους να δυσκολεύονται στην όλη τέλεση αυτών.
Στην συνέχεια  μετά και την ομιλία και του κ. Σιούλη προβλήθηκε ένα βίντεο από την περσινή χρονιά με αγώνες enduro που έγιναν σε διάφορες μεριές στην χώρα , αλλά και από τον αγώνα του  Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro  που έγινε πέρσι στην Καστοριά .
Άφθονο θέαμα να δεί ο κόσμος που ήταν εκεί και αγαπάει το άθλημα.
Από εκεί και πέρα ακούστηκε μια φωνή από λανθασμένο παράπονο την ώρα των απονομών από έναν πατέρα αθλητή , οποίος εξέφρασε Λανθασμένα και δυνατά στην αίθουσα , ότι κακός η ομοσπονδία δεν ενημέρωσε τους αθλητές να έρθουν να παραλάβουν.
Αυτό κατ’ εμέ ήταν λάθος και σαν αντιμετώπιση χωρίς σεβασμό  στην εκδήλωση αλλά και στην ομοσπονδία που τρέχει για να γίνουν εφικτά όλα αυτά.
Οι αθλητές πρέπει και μπορούν να ενημερώνονται από τις λέσχες και τα αγωνιστικά σωματεία όπου ανήκουν, και όχι δια  προσωπικού τηλεφώνου σε κάθε αγωνιζόμενο.
Για αυτό υπάρχουνε και οι λέσχες – σωματεία , για να έχουν αθλητές . Και τα σωματεία είχαν την ενημέρωση της ομοσπονδίας.

Να πούμε ότι υπήρξαν λέσχες οι οποίες έκαναν τις απονομές κυπελλούχων στους αγωνιζόμενους  με προσωπική τέλεση στις λέσχες για τους αγώνες που διεξύγαγαν .
Όπως ο Μ.Ο.Θ όπου είχε κάνει τέλος της χρονιάς  τις απονομές από το Crquit Παπιών και scooter  που είχαμε στην πίστα καρτ Ν. Ρυσίου Θεσσαλονίκης.
Ευχές για μια καλή αγωνιστική χρονιά για το 2014 που διανύουμε!
 






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου