Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

THE GREEK TROPHY for the ISDE 2013!!


ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ – ΚΥΠΕΛΛΟ  στην Ελληνική Ομάδα της Αθλητικής  Ομοσπονδίας Α.ΜΟΤ.Ο.Ε
Με πελώρια και αναπάντεχη χαρά, ήρθε σήμερα  από τον χώρο μας αυτό το μοναδικό ΚΥΠΕΛΛΟ!!!
Ένα κύπελλο – Τρόπαιο  που ήρθε για φέτος στα χέρια της ομοσπονδίας μας  από την παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού!
Και αυτό γιατί??
Γιατί  ΒΡΑΒΕΥΤΙΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που συμμετείχε στο διεθνές 6ήμερο αγώνα enduro που έγινε αυτή την φορά για το 2013 στην ΙΤΑΛΙΑ  και ειδικά στην ΣΑΡΔΗΝΙΑ.

Τι το ιδιαίτερο βλέπετε στις φωτογραφίες???
Μα πρωτα πρώτα είναι η ετήσια παραχώρηση και δικαίωση στην χώρα που έλαβε μέρος με ομάδα αθλητών στον εν λόγο  μοναδικό αγώνα.
Να πούμε ότι δεν έχει καμία σχέση με το πια χώρα και ομάδα κέρδισε τον αγώνα κάθε χρόνο, αλλά……. Στο πια ομάδα, κέρδισε στην ψυχή!!
Τι δλδ?? Στο ότι πια ομάδα κατάφερε και έδωσε με την ψυχή της και την καρδιά της , όλα της τα δυνατά  όχι μόνο στο να κερδίση, αλλά!! Στην Ομαδικότητα, στην ψυχή, στην βοήθεια, στην παρουσία και στο «ευ αγωνίζεσθε!!!»
Και όταν μιλάμε για ένα μεγάλο τρόπαιο δεν μιλάμε μόνο για τον όγκο του , αλλά για την πολυετή ιστορία που κρατάει επάνω του.
Η ιδέα του ISDE International SIX DAYS Enduro  ξεκίνησε ……… καθίστε καλά !! το 1962!!!!!!!!!!
Και η πρώτη χώρα που παρέλαβε και είχε την τιμή για αυτό το κύπελλο – τρόπαιο ήταν…….. η ΡΩΣΙΑ!!!! Το 1963!

Ένα τιμητικό βραβείο που αξίζει όσο τίποτα άλλο μια ομάδα!!
   Αξίζει στην ψυχή των αθλητών μας που έλαβαν μέρος σε αυτό τον αγώνα το 2013 η οποία ήταν και η πρώτη μας φορά σαν κράτος και σαν Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία!
Με χαρά μας το έφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εδώ στον χώρο μας , στο μαγαζί μας «M-Place» για να μας δώσει την χαρά!! μα και την τιμή να το κρατήσουμε στα χέρια μας !!
Όπως πέρασε από τα χέρια  και από την εταιρεία
«Moto Market» που παρείχε την μέγιστη βοήθεια στην όλη αυτή προσπάθεια της  Ελληνικής ομοσπονδίας!
Να ευχηθούμε στην Α.ΜΟΤ.Ο.Ε να συλλέξει και άλλα τέτοια τρόπαια και να αναγραφεί επάνω σε αυτά , μένοντας στην ιστορία !!!!!!!!!!
Μια μεγάλη ιστορία στου μηχανοκίνητους αγώνες!!
Του χρόνου..... φέτος δλδ το 2014 στον αγώνα ISDE  που θα γίνει , ευχόμαστε να είμαστε πάλι εμείς σαν ομάδα που θα πάρει το τρόπαιο αυτό στα χέρια της!
Αλλά αγώνας είναι αυτός και μπορεί να πάει και σε άλλα τίμια χέρια!
 


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου