Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

“Eddie” Iron Maiden SKI Helmet!

 

Για να πω την αλήθεια για πρώτη μου φορά στα 17 χρόνια επαγγελματικής αερογραφίας,  έτυχε να κάνω επάνω σε κράνος SKI !!!
Στα κράνη έχω κάνει πολλά μα πάρα πολλά σχέδια στα 17 + 2 = 19 χρόνια ερασιτεχνικής και επαγγελματικής μου καλλιτεχνικής επιδιόρθωσης  και Design  Airbrushing  αερογραφίας στα κράνη των μοτοσικλετιστών.
Αλλά σε κράνος SKI δεν έχει κάτσει ποτέ για να πω την αλήθεια!
Οπότε ποτέ μη λες ποτέ και ήρθε και στα χέρια μου και το συγκεκριμένο κράνος από αναβάτη Σκι από ένα Σκιέρ!
Ο οποίος θέλοντας να το κάνει στα μέτρα του μ το έδωσε σε ένα σε εισαγωγικά επαγγελματία και έκανε μια βαφή design  για τα μάτια του , το οποίο δεν ήταν καθόλου μα καθόλου καλό και σαν αποτέλεσμα αλλά και σαν ιδέα.

Ο φίλος λοιπόν αυτός πελάτης κατόπιν ερωτήσεων και ψαξίματος στο ποιος μπορεί και ξέρει τον τομέα αυτό καλά , έφθασε στο τηλεφωνικό μας νούμερο.
Κατόπιν αφού είχε δει ασφαλώς εργασίες μας επάνω σε κράνη και μοτοσικλέτες. Αποφάσισε και επικοινώνησε με μας , και απλά ρώτησε «συγνώμη, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο??» και η απάντηση μας με χαρά ήταν ΝΑΙ!!
Και έτσι ήρθε στα χέρια μας το κράνος του  Σκιερ ο οποίος είχε δει σε ένα κράνος πιλότου F16  της πολεμικής αεροπορίας , το οποίο είχα κάνει ένα θέμα από τους IRON MAIDEN με την μασκότ που τους χαρακτηρίζει τον EDDIE!
 Έτσι λοιπόν τον είπαμε ότι , ότι σχέδιο έχει στο μυαλό του ή καλύτερα στα χέρια του  ,θα μπορέσει να γίνει.
Και έτσι έψαξε και βρήκε το συγκεκριμένο αυτό σχέδιο  και μας το έστειλε σε Mail  οπότε να έχουμε ακριβός το θέμα!
Στις φωτογραφίες αυτές που βάλαμε , αποφάσισα , γιατί μου άρεσε το θέμα, να τραβήξω πλήρες φωτογραφικό υλικό από τα πρώτα βήματα , και βήμα βήμα το πώς γίνετε η όλη αυτή εργασία επάνω του, ώστε να δείτε ότι όλα , μα όλα!! Γίνονται με τα χέρια μας!!!!!!!
Η απόψεις είναι δικές σας και θα χαρώ να διαβάσω και σχόλια από κάτω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου