Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

24α Γενέθλια μιας Πιστας που Ερημώνει............




Για άλλη μια χρονιά η ομάδα AEGINIO CIRQUIT SAVE IT  έκανε μια ωραία ενημέρωση ώστε να έρθουν οι λάτρεις της οδήγησης σε χώρο πίστας.
Ο καιρός την ημέρα τη διοργάνωσης ήταν πολύ καλός , εκτός από τις πολύ πυκνές κατά τόπους ομίχλες.
 Στον χώρο της πίστας όλη η ημέρα ήταν ηλιόλουστη!
Το μόνο μείον σημείο που δυσαρέστησε λίγους, προβλημάτισε για λίγο τους πιο πολλούς ήταν πως θα μπούμε στην πίστα διότι προ δύο ημερών ο καιρός μας τα έκανε μούσκεμα κάνοντας μας την ζωή για μόλις 20 μέτρα πριν μπεις στην πίστα δύσκολη. Η τρέλα, η αγάπη και το πάθος για την πίστα Αιγίνιο έκαναν μερικούς να στεφτούν και να βρουν την λύση ο Στέλιος Κανδήλας σαν άλλος Εντουράς χάραξε το δρομολόγιο και ο Θωμάς Τουμπίδης  που κάποτε υπηρέτησε στα Τεθωρακισμένα  σε ρόλο οδηγού εδάφους έβαλαν τον λαό στον ναό της πίστας Αιγινίου χωρίς να γεμίσει λάσπες κανείς πλην το πρώτου. 

 

Η λάσπη δεν επέτρεψε στα αυτοκίνητα να εισέλθουν  ,υπήρξαν και δύο θαρραλέοι τετράτροχοι που τα κατάφεραν και μπήκαν. Για το καλό όλων μας έγινε επιστράτευση ενός 4Χ4 για να δώσει χείρα βοηθείας στην καντίνα να την ξεκολλήσει  από την λάσπη
Με αποτέλεσμα,να έχουμε Νερό, Καφέ & Φαγητό!!!!!! Από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα που φύγαμε από την πίστα.
Αυτή την ημέρα επιλέξαμε να στήσουμε τον χώρο μας στα Πιτς ώστε να διευκολύνουμε την μετακίνηση των μηχανών μέσα στην  πίστα χωρίς να έχουν το ύπαρξη του φόβου εάν κάποιος έχει παρκάρει στην ευθεία ή βγει  από εκεί κόβοντας την όλη διαδικασία οδήγησης.
Έτσι λοιπόν χωρίς απρόοπτα και χωρίς κακό συμβάν αλλά και διαμάχες , κάτσαμε σε ένα ωραίο χώρο όπου υπήρχε η άνεση να πατάμε όλοι μας σε σταθερό και στεγνό δάπεδο χωρίς χώμα και λάσπη, αλλά και χωρίς να εμποδίζουν οι παρευρισκόμενοι τους όποιους οδηγούς είχαν έρθει εκεί για την γιορτή συμπλήρωσης των 24 χρόνων της ύπαρξης αλλά δυστυχώς της μη λειτουργίας της στον αγωνιστικό και ερασιτεχνικό χώρο εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης.
Ο κόσμος όπως είπαμε και λόγο καιρού , αλλά και λόγο της κατά κάποιο τρόπο προβολής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αρκετός!! Έως πολύ θα λέγαμε κατά κάποιο τρόπο!!
Χαρά μας λοιπόν σαν ομάδα για την προσέλευση του κόσμου όσο δύσκολα και αν μπήκε από τις λάσπες στην πίστα, αλλά και από την έξοδο του Αιγινίου από την 
Εθνική Οδό όπου έχουν κατεδαφίσει την γέφυρα που περνούσαμε επάνω από την Εθνική ώστε να περάσουμε στον παράπλευρο δρόμο που πάει προς την πίστα.
Η κατεδαφισμένη γέφυρα από την μία , η κλεισμένη με μπάρες έξοδο του Αιγινίου  και από Θες/νίκη προς Αθήνα  και το αντίθετο μας έβαλαν (πολλούς…) να κάνουν εξτρά χιλιόμετρα ως την κοντινότερη έξοδο, και γυρνώντας προς τα πίσω ώστε να πάρει τον δρόμο του Αιγινίου και να κατευθυνθεί προς τον ονομαζόμενο «υγροβιότοπο!!!!!!!!!!!!»
Και να περάσει κάτω από την Εθνική και να πάρει τον χαλικόδρομο προς την πίστα.
Μπορεί με όλα αυτά αρκετοί να δυσαρεστήθηκαν  και να γύρισαν πίσω, αλλά πολύ ήταν αυτοί που φτάσανε με μέχρι εκεί και παρότι μας έβλεπαν , γυρίζανε πίσω.
Δεν πειράζει όμως!!
Ούτως ή άλλος δεν είχαμε κέρδος από όλο αυτό τον σκοπό των γενεθλίων της υπάρξεις ΜΗ λειτουργίας  της πίστας αυτής!




Στην μοτοσικλέτα που οδηγούσαμε από εκείνη την ημέρα μπορείτε να δείτε  και μερικά VIDEOS  από την on board  camera  που είχαμε επάνω στο  ZZR 1400 .
η πρώτη επαφή με την πιστα εκείνη την ημέρα
η δευτερη
η Τρίτη επαφή και με πλάνα από τους άλλους οδηγούς
με τα οδηγηκά μαθήματα σε « » στα παιδιά
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου