Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αερογραφία Καπό OPEL


Η αερογραφία και το design painting  είναι μια τέχνη που μπορεί στην Ελλάδα να μην μαθαίνετε , αλλά είναι κάτι το οποίο είναι κατά κάποιο τρόπο έμφυτο και καλλιεργημένο.
Στο θέμα καλλιεργημένο περνάμε ότι αυτό πρέπει να το ψάχνεις και να κοιτάς είτε σε περιοδικό τύπο , (όπως παλιά…. Γιατί τώρα…..) είτε στο διαδίκτυο (καλή ώρα!!).

Έτσι λοιπόν ήρθε και αυτός ο πελάτης στον χώρο μας, για να δώσει στο αγαπημένο του OPEL μια εμφάνιση που απλά «Δεν υπάρχει!!»  και το θέμα ‘’δεν υπάρχει’’ δεν είναι η έκφραση των τελευταίων 2 ετών, αλλά στην κυριολεξία της έννοιας, αφού πουθενά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το σχέδιο , είτε σε αμάξι , είτε οπουδήποτε αλλού.
Η ένωση της Σφήκας  (μέλισσας) με την κυψέλη, είναι ένα βαθύ θέμα στην βελτίωση του , όπου έχει περάσει αρκετά επάνω του, ώστε κάτω από το καπό, να υπάρχει η κυψέλη  και με τις σφήκες , που σημαίνει ότι ‘’το μοτεράκι του …..ΤΣΙΜΠΑΕΙ!!’’’
Προσοχή λοιπόν στην σφήκα!
Στο συγκεκριμένο λοιπόν σχέδιο να πω ότι για τον σχεδιασμό την σφήκας, επιλέξαμε από 3 σχέδια cartoonize  σφήκας από το internet  και τα καλύτερα σημεία και φτιάξαμε την προσωπική μας σφήκα.
Η οποία έχει αγριεμένη όψη, και ένα τετράκανο πολυβόλο στα πλευρά της που θέλει να πει ότι, ‘’πυροβολεί το θεριό , και τσιμπάει’’
Πίσω στην αεροτομή, έγινε στο μαύρο χρώμα  με μολυβί σκιά στις κυψέλες και την λέξη ABU  σε Στυλ Ιαπωνική γραφή, πο σημαίνει στην γλώσσα τους όπως το διαβάζουμε ‘’Σφήκα’’
Και έχει γραφεί στην δεξιά πλευρά , απλά με την λογική ότι όταν το αμάξι είναι σταθμευμένο, ως συνήθως είναι στην δεξιά μεριά του δρόμου, όπως απλά κινητέ , και έτσι οι πεζοί όταν περπατάν από δίπλα του να μπορούν να το διαβάσουν.
Για όλα αυτά οι φωτογραφίες στην διάθεσή σας!
 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου