Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

2nd Tunning Show of Thessaloniki & 2nd Motoweekend Hayabusa club



Το να έχεις κατάστημα , είναι ένα μεγάλο θέμα.
Δεν αρκεί μόνο να το έχεις και να είσαι εκεί , περιμένοντας τον κόσμο να έρθει, αλλά πρέπει να κυνηγάς την αγορά , να κάνεις πανω απ όλα καλή και σωστή δουλειά, και να είσαι μέσα  στις εκδηλώσεις που ασχολούνται με τον τομέα σου , ώστε ο κόσμος να συνηθίσει την παρουσία σου, να μαθει το όνομα σου και να   έρθει από μόνος του για την καλή δουλειά που θα παρει από εσενα.
Από παλιά σαν ατομική επιχείρηση, η προσφορά και η εμφανίσεις μου στον χώρο της μοτοσικλέτας  αλλά και γενικά στα μέσα που προβάλουν και ασχολούνται με την καταγωγή και την αγάπη με την μοτοσικλέτα, ήταν φανερά έντονες.

Το ίδιο ασφαλώς κάνουμε με όλη την δύναμη μας και στον καινούριο χώρο εργασίας και πλέον εταιρίας με την επωνυμία motorcycle Place , από την παλιά προσωπική μου εργασία στο όνομα  T.T.D  που εδρεύει καθαρά επαγγελματικά στον χώρο  από το 1996.
Φέτος λοιπόν σαν Motorcycle Place κάναμε ίδει δυο παρουσίες. Η πρώτη στην Θεσσαλονίκη στο 2ο Tunning Show  στο λιμάνι Θεσσαλονίκης στην Αποθήκη 8 με μεγάλη προσέλευση κόσμου στην έκθεση αλλά και από τον χώρο του περιπτέρου μας .
Αυτό λοιπόν έγινε στις 24  / 25 / 26  Μαίου 2013.
Και παρευρεθήκαμε και στο 2ο MotoWeekend  από το Hayabusa Club  στον Σταυρό Θεσσαλονίκης στις
31 / 1 / 2 Ιουνίου 2013.
Από όλους όσους βρεθήκανε στις οργανώσεις αυτές, οι περισσότεροι έφυγαν με τα καλύτερα συναισθήματα , οπότε με καλή και θετική ενέργεια από τις εκδηλώσεις , και από την παρουσία μας φυσικά.
Οι πρώτες φωτογραφίες είναι από την παρουσία μας στο
 2o Thessaloniki Tunning Show 2013

















Και οι δεύτερη σειρά από τα 2ο MotoWeekend by Hayabusa club.  στον Σταυρό Θεσσαλονίκης στις





1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ Μ-PLACE ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.
    HAYABUSACLUB.GR THESSALONIKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή