Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

32η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών ΜΟΤ.Ο.Ε Νεστόριο Καστοριάς


Σας δίνω ένα ωραίο άρθρο από τον φίλο Δημοσιογράφο, φωτογράφο , και κατασκευαστή της σελίδας MOTORSITE.GR    Ηλία Ντέβελη.
Ήθελα να κάτσω να γράψω και ανεβάσω τις σκέψεις μου, αλλά το αδερφό site Motorsite.gr  μου έδωσε την λύση μιας που η σκέψεις και απόψεις ταιριάζουν απόλυτα στις δικές μου.
Απλά οι φωτογραφίες που αναρτώνται εδώ είναι δικές μου αλλά και από το motorsite.gr.
Απλά καθίστε και ενημερωθείτε


Κάθε χρόνο το τριήμερο του Αγίου πνεύματος (50 ημέρες μετά το Πάσχα και την Κυριακή της Αναστάσεως! Είναι η Δευτέρα που λέγετε και της Πεντηκοστής!! Για να ξέρουμε κι όλας τι σημαίνει!) γίνετε η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών από την Ομοσπονδία ονόματη ΜΟΤ.Ο.Ε
(που σημαίνει ΜΟΤοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος)
Σε αυτή φέτος που έχει το νούμερο 32 είναι ασφαλώς η 32η συγκέντρωση μοτοσικλετιστών στην χώρα μας.
Ένας θεσμός που ξεκίνησε από την Λέσχη ΛΕΜΟΤ από Αθήνα και πέρασε στα χέρια της ΜΟΤ.Ο.Ε
Αυτός ο υπέροχος θεσμός έχει σκοπό να μαζεύονται οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας περνώντας καλά ένα τριήμερο (για τότε!!) και  ένα 5ήμερο τα τελευταία (10 + χρόνια)

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

SHOEI X-SPIRIT II επαναβαφη ζημειάς απο πτώση


Η αερογραφία είναι ένας τομέας που εδώ και 17 χρόνια (σχεδόν!) επαγγελματικά , είναι το σημείο αναφοράς μας στον χώρο της μοτοσικλέτας, και όχι μόνο.
Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, έχουμε μια επιδιόρθωση επιφάνειας σε κράνος που είχε μεν ζημιά, αλλά όχι ζωτικής σημασίας.
Τι θέλουμε να πουμε για αυτό?
Ότι δεν βάφονται όλα τα κράνη.
Και η επιδιόρθωση τους δεν είναι σε όλα τα κράνη εφικτή , με κύριο και πρωτεύοντα ρόλο την ασφάλεια τους μετά την επιδιόρθωση σε θέμα επανάκρουσης .
Εάν δλδ το κράνος έλθει σε σημείο να προστατέψει τον λόγο τον οποίο υπάρχει. Το κεφάλι  σας!!
Το συγκεκριμένο κράνος έχει ,κατόπιν έλεγχου, καλό υλικό κατασκευής και κατά την κρούση του  δεν είχε την παραμικρή εκδορά ή και κάταγμα επάνω του.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

2nd Tunning Show of Thessaloniki & 2nd Motoweekend Hayabusa club



Το να έχεις κατάστημα , είναι ένα μεγάλο θέμα.
Δεν αρκεί μόνο να το έχεις και να είσαι εκεί , περιμένοντας τον κόσμο να έρθει, αλλά πρέπει να κυνηγάς την αγορά , να κάνεις πανω απ όλα καλή και σωστή δουλειά, και να είσαι μέσα  στις εκδηλώσεις που ασχολούνται με τον τομέα σου , ώστε ο κόσμος να συνηθίσει την παρουσία σου, να μαθει το όνομα σου και να   έρθει από μόνος του για την καλή δουλειά που θα παρει από εσενα.
Από παλιά σαν ατομική επιχείρηση, η προσφορά και η εμφανίσεις μου στον χώρο της μοτοσικλέτας  αλλά και γενικά στα μέσα που προβάλουν και ασχολούνται με την καταγωγή και την αγάπη με την μοτοσικλέτα, ήταν φανερά έντονες.