Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

FABRI wind screen for V-Strom 650

V-Strom 650 !!   Μια  πολυαγαπημένη μηχανή σε πολλούς τα τελευταία χρόνια (από την στιγμή που βγήκε!!) μέχρι και σήμερα.
 Μια μηχανή που δεν έχει αλλάξει καθόλου (εκτός από το φετινό μοντέλο , όπου έγινε ολική μετατροπή) είναι ένα μοντέλο που πολύ αγαπήθηκε και αγοράστηκε για πολλούς και διάφορους λόγους για τον καθένα.

Φτιαγμένο περισσότερο για την ευκολία κίνησης για ταξίδη, αλλά έλυσε τα χέρια πολλών μέσα στην πόλη.
Στο θέμα ταξίδι όλες οι εταιρίες έχουν φτιάξει ζελατίνες  προστασίας από τον αέρα ή ανεμοθώρακες  ή WindScreen  όπως τις ξέρει ο καθένας.
Έτσι υπάρχουν διαφόρων ειδών και σχεδίων τέτοιες.
Άλλες καλοφτιαγμένες, άλλες υπερβολικές, άλλες χωρίς λόγο, αλλά όλα είναι κατά πολλούς θέμα εμφάνισης.
Έτσι και στο συγκεκριμένο στην φωτογραφία φορούσε μία μεγαλύτερη για προστασία σε μαυρο φιμέ χρώμα, αλλά το θέμα είναι ότι ούτε την τέλεια προστασία παρείχε, αλλά και δεν άφηνε σωστή και δυνατή οπτική επαφή με τον δρόμο μπροστά, καταντώντας την επικίνδυνη στην οδήγηση.
Έτσι επιλέχθηκε αυτή η συγκεκριμένη από την Fabri η οποία μπορεί να φένεται χαμηλή!! Αλλά είναι τύπου  double bouble racing  style . Δηλαδή , διπλής καμπυλότητας  ζελατίνα η οποία στα πλαινά της δεν ξεπερνά την μαμά διάσταση, αλλά στο κέντρο με την δεύτερη καμπύλη δίνει και ύψος σε αυτή , αλλά και προστασία από τον αέρα.
Οπτικά??? Ο καθένας έχει την άποψη του.
Για εμάς είναι από ότι ποιο όμορφο τοποθετήσαμε σε V-Strom.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου