Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Το Κατάστημα μας και που θα μας βρείτε






 
Και μια εικόνα απο το κατάστημα, ή μάλλον εικόνες απο το κατάστημα , το οποίο ζει στη Θεσσαλονίκη στην δυτική είσοδο της πόλης σε ένα όγκο εμβαδών 450 τ.μ (ισόγειο, υπόγειο κλπ).
 
Και στην διεύθυνση  Κώττα Ρούλια 14 &  Κωλλέτη 25 στον παράδρομο της Δυτικής εισόδου της πόλης από Αθήνα

Για την επικοινωνία  σας με το κατάστημα μας  μπορείτε στο Τηλ/νο: 2310- 556 359 
Fax:2310  - 556 349   e-mail: ttdmotopaint@hotmail.com
Θ. ΤΟΥΜΠΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
Υπευθηνος. Βαφης:  Τουμπιδης Θωμας  T.T.D
Υπευθηνος. Συν/ου: Ρακόπουλος Κώστας ROCOS

Μόνο στο διαδίκτυο δεν ζεί , όπως πολλά πλέον, αλλά υπάρχει ζωντανό.
Γνωστό  ως M-Place (M= Motorcycle) μια κάθετη μονάδα παροχή υπηρεσιών στην βελτίωση των μηχανών μας, απο την οπτική (σε Βαφή- Αερογραφία - Design)  και στην μηχανική (Service - Tuning -  βελτιώσεις - συντήρηση) και την προστασία και ένδυση των αναβατών.

 Με συνεργασία με την Αυστριακή  εταιρία  εξατμίσεων REMUS  που παρέχουν οπτική, ακουστική, και προπάντων λειτουργική σημασία στην σωστή λειτουργία της αγαπημένης μας -σας!!
 
Στο θέμα των πατημένων  μας,  με γκάμα όλων των καλών και επώνυμων ελαστικών PIRELLI - METZELER - DUNLOP - MICHELIN - BRIDGESTONE - CONTINENTAL
.

Στο θέμα προστασίας αναβάτη από τον άνεμο υπάρχει πλήρης γκάμα από Ζελατίνες (ανεμοθώρακες) σε παραγγελίες από την Γαλλική ERMAX , και τις Ιταλικές BIONDI & FABRI
 
Με την συνεργασία των φίλτρων αέρος της Βρετανικής PIPERCROSS   που προστατεύουν τον κινητήρα από τα κακός εισερχόμενα σκουπίδια ή έντομα (εδώ στην χώρα μας) αλλά και στην σωστή μίξη του αέρα με το καύσιμο , παρέχοντας την καλύτερη δυνατή λειτουργία, και οικονομία στην τσέπη σας  μιας που δεν αλλάζουνε ,αλλά με την σωστή διεργασία έχετε πάντα σωστό φίλτρο το οποίο πλένετε, καθαρίζετε, λαδώνετε και είναι πάλι έτοιμο προς χρήση.

Σετ ποδοστηρίων Foot rest  από την PP TUNING.
 KIT φωτισμού  XENON  καθαρά για ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ  και όχι ότι περίσσεψε από τα αυτοκίνητα και τους επαγγελματίες (σε << >> ) των αυτοκινήτων, από την Βρετανική TECNOLOBE.
 
Στο θέμα πέδησης (κοινός φρένων!!!) Σωληνάκια υψηλής πιέσεως απο την Βρετανική HEL  και με την σωστή τοποθέτηση  και χρήση υγρών, σας δίνουν την αίσθηση στο φρενάρισμα.
Απο την Γαλλική BERINGER  οι δίσκοι φρένων (κοινός δισκόφρενα) και με την πλήρη σειρά της ίδιας εταιρίας απο τρόμπα φρένου αλλά και συμπλέκτη.
 
Για την σωστή επαφή των φρένων που θα πρέπει να σας προστατεύσουν και να επιβραδύνουν την καλή σας , χρησιμοποιούμε τα πολύ καλά  τακάκια από την EBC
 Γκάμα απο σετ προστασίας των καλών μας απο λουκέτα , κλειδαριές.
 Στην προστασία του κρανίου μας , για να μην κάνετε του κεφαλιού σας, πλήρη γκάμα απο κράνη προστασίας μοτοσικλετιστών απο την Ιταλική ΑΧΟ με μεγάλη γκάμα
Επίσης την Ιταλική VEMAR  με πολύ καλή γκάμα στα κράνη και με μεγάλο δείκτη προστασίας  αλλά και οπτικής , αισθητικής και εφαρμοστικότητας στο κεφάλι του εκάστοτε αναβάτη
Και σε ποιο φθηνή σειρα κρανών προστασίας απο την LS2.
 Τμήμα ένδυσης προστασίας αναβάτη για κάθε είδους χρήση που έχει ο εκάστοτε αναβάτης.
Χρήση βόλτας, οδήγησης δρόμου, αγωνιστικής χρήσης σε πίστα, χωμάτινης, MOTO CROSS  και άλλα.


 
Πλήρη αρχείο απο περιοδικά μοτοσικλετών κρατημένων απο το τεύχη του 1983 μέχρι και σήμερα ενημερώνοντας μας για τα καθέκαστα στην αγορά και τις κινήσεις των μοντέλων των μοτοσικλετών
.


 
Υπόγειος χώρος με πλήρη εξοπλισμό στο θέμα του Συνεργείου, με μηχανήματα τεχνολογίας για να παρέχει το κατάστημα την καλύτερη τεχνολογική υποστήριξη στην επισκευή και βελτίωση της

Για την σωστή λίπανση του κινητήρα και των μερών αυτής (μοτοσικλέτας) υποστηρίζετε από την πλήρη σειρά της πολύ γνωστής Ιταλικής AGIP  η οποία πλέον λέγετε ENI  για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με την ονομασία αυτής.



 
Ανεξάρτητος χώρος βαφής - αερογραφίας των μοτοσικλετών, με πλήρη και τεχνολογική υποστήριξη, αλλά και γνώση επάνω στην επισκευή των πλαστικών μερών των μηχανών, αλλά και στην οπτική αναπροσαρμογή αυτής με οπτικές διαβαθμίσεις  και σχέδια που απο το 1996 καθαρά επαγγελματικά ασχολούμαστε , με την επωνυμία T.T.D . Toumpidis Thomas Design
Δημιουργώντας μοναδικά σχεδιαστικά και φανταστικά επίπεδα στο Design  της μοτοσικλέτας και όχι μόνο.

 
Με την τέχνη της χρήσης του αερογράφου , κάτι όμως που απο μόνος του δεν κάνει τίποτα, αλλά με την οπτική, το μυαλό ,την φαντασία, και τα χέρια του καλλιτέχνη, θα λάβετε μοναδικής απόδοσης βαφή και design  στην μοτοσικλέτας σας  αλλά και στα κράνη σας , στα αυτοκίνητα σας , και σε ότι άλλο έχετε κατα νου.

Πλήρες γκάμα χωμάτων σε αυτοκόλλητα και ειδικό κοπτικό μηχάνημα κοπής βινηλίου αυτοκόλλητου , σε πολλά σχέδια δημιουργίας μας και μη.
Αυτοκόλλητο και τοποθέτηση CARBON LOOK    από την   3M σε σχεδόν όλες τις επιφάνειες τις οποίες μπορεί κανονικά να καλύψει και να κρατηθεί εκεί το αυτοκόλλητο.

 

Εργαστήριο επισκευής των σπασμένων πλαστικών των μοτοσικλετών, μετά απο πτώση ή πρόσκρουση.
Η επισκευή γίνετε  με την μοναδική αυτογενή συγκόλληση πλαστικών , με το κατάλληλο μηχάνημα παραγωγής θερμού αέρα και συγκόλλησης με την θερμοκρασία αλλά και με την είσοδο του ακριβούς πλαστικού που είναι ίδιου υλικού το σπασμένο πλαστικό.




 Στον χώρο του συνεργείου δυο ράμπες για τον καλύτερο χειρισμό βελτίωσης και συντήρησης αυτών.

 
Και μια εξωτερική οπτική του καταστήματος με 3 απο τις μοναδικές  δημιουργίες μας που απλά πουθενά αλλού δεν υπάρχουν στον κόσμο, μιας που είναι δημιουργίες απο την μεγάλη μας φαντασία και δημιουργία αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου