Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

HONDA “AFRICA TWIN” XRV 750

Ένα από τα καλα πετυχημένα μοντέλα της μαμάς HONDA είναι αυτό το AFRICA TWIN 750!!
Όχι ιδιαίτερα σε αυτό τον χρωματισμό , αλλά αυτό ο τύπος Αφρικάνας!



























Η συγκεκριμένη μοτ/τα είναι ενός καλού φίλου και πελάτη μου από τα πολύ παλιά χρόνια!! (κοντεύουμε και τα 15 σχεδόν….)
Είρθε λοιπόν σε εμάς για τον απλό λόγο, να αναζωογονήσει την αγαπημένη του «Συμβία» που τόσα χρόνια τον μεταφέρει.
Οπότε όλα έγιναν στην περιποίηση της και λίγο στην βελτίωση της.
Η βελτίωση της έγινε αισθητικά με την βαφή ολόκληρου του σκελετού της στο ασημή Ματ που περίπου βγαίνει από το εργοστάσιο, στην πλήρεις αλλαγή των ακτινών στις ζάντες, στην αισθητική βαφή στα στεφάνια της ζάντας από το ακατέργαστο χρώμα του αλουμινίου το οποίο είχε χαλάσει με τον καιρό, σε ένα υπέροχο μαύρο Ματ ανανεώνοντας τελείως την εμφάνιση της. Ένα από τα σημεία που μπορεί κάποιος που με ξέρει είναι ότι, αν προσέξει την βαφή θα παρατηρήσει το κλασικό ασημή γύρω γύρω από το στεφάνι στο σημείο που περνά το λάστιχο. Αυτό το πράγμα ίσως να το κάνω μόνο εγώ. Είναι μια θετική σκέψη στην οποία στα τόσα χρόνια στην βαφή έχοντας περάσει πολλές ζάντες από τα χεράκια μου και περισσότερο από τα αγωνιστικά μου χρόνια, παρατήρησα ότι βγάζοντας το λάστιχο , όσο και να είναι προσεκτικός ο τεχνίτης , όλο και κάπου να βγει λίγο το χρώμα ή οτιδήποτε μπορέσει να πάθει.
Έτσι έκανα πρώτα τις δικές μου ζάντες που το θέμα ελαστικών ήταν πολύ συχνό φαινόμενο και διαπίστωσα ότι , ότι σχέδιο και να είχα βαμμένη την ζάντα , με την τεχνική αυτή δεν υπήρχε περίπτωση να πεταχτεί χρώμα χαλώντας την ομορφιά αλλά και το όνομα μου.
Στους τροχούς πάλι τοποθετήθηκαν νέοι δίσκοι και εμπρός αλλά και πίσω για καλύτερο φρενάρισμα λόγο φθοράς χρήσεις τόσο χρόνων.
Αλλάχτηκαν Σετ γρανάζια και αλυσίδα, μαζί και η γλυσιέρα αλυσίδας στο ψαλίδι.
Σατιναρίστικαν (καθάρισαν) τα αλουμίνια (ψαλίδι και ποδιά)
Έγινε βαφή σε πλαστικά που είχαν φθορά και ρωγμές. ¨όπως την μάσκα και το δεξί πλαϊνό φαίρινκ.
Αφαιρέθηκε από το ρεζερβουάρ το γνωστό σε όλους Tank Pad με ένα μεγαλύτερο διαμορφωμένο από εμέ Carbon Look 3M αυτ/το καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το ρεζερβουάρ από τα επι μέρους χτυπήματα, γρατζουνιές , φθορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου