Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

30η Πανελλήνια Συνκέτρωση Μοτοσικλετιστών


Καλή εβδομάδα και ας είναι σήμερα Τρίτη. Το θέμα είναι ότι χθες ήταν του Αγίου Πνεύματος και λόγο αργίας αλλά και λόγο της 30ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσικλετιστών που έγινε φέτος στη Σκιάθο , το νησί πρέπει να αναστέναξε από τις μηχανές και τα ευτράπελά. Ο καιρός είχε την δική του άποψη όλο το τριήμερο. Με ήλιο αλλά και πολλές βροχές και καταιγίδες μεμονωμένα κατά τόπους (σε όλους τους τόπους της χώρας). Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα αλλά σας εναποθέτω αυτά που έγραψε ο φίλος Η.Ντέβελι στο προσωπικό του motorsite.gr με το θέμα της Παν/ιας।""



Πρόβλημα περισσότερο από κάθε άλλη φορά φαίνεται να αντιμετωπίζει η κάποτε μεγάλη εκδήλωση της μοτοσυκλέτας. Η ΜΟΤΟΕ μετά από σειρά ετών όπου ανέχθηκε απαράδεκτες συμπεριφορές χωρίς να πάρει δραστικά μέτρα, διαπίστωσε ότι η εκδήλωση έχασε τον προσανατολισμό της και αποφάσισε να δοκιμάσει μία απότομη εξυγίανση και έναν επαναπροσδιορισμό. Επέλεξε λοιπόν να οργανώσει την φετινή της εκδήλωση σε έναν χώρο που δεν ευνοεί επιδεικτικές και ακραίες συμπεριφορές. Το πανέμορφο νησί της Σκιάθου λοιπόν, έτυχε να φιλοξενεί το πείραμα επαναπροσδιορισμού ταυτότητας της εκδήλωσης που βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.Πρώτο σημαντικό πρόβλημα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν όσοι ήθελαν να παρευρεθούν, ήταν τα περιορισμένα δρομολόγια των π

λοίων. Δεύτερο αλλά ουσιαστικό πρόβλημα, οι σχεδόν ανύπαρκτες υποδομές του επί πολλά χρόνια εγκαταλειμμένου κάμπινγκ. Τρίτο αλλά αναμενόμενο πρόβλημα συνύπαρξη και η ανοχή μεταξύ των διαφόρων φυλών της μοτοσυκλέτας. Το μεγάλο στοίχημα όμως είναι η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας στην προκλητική συμπεριφορά εκείνων που περιμένουν έναν ολόκληρο χρόνο να πάνε εκεί που θα γίνει η Πανελλήνια, να εκμεταλλευτούν την άτυπη ασυλία που τους παρέχει και να εκτονωθούν προκαλώντας την προσοχή με αρνητικό τρόπο.
Τα καράβια συνεχίζουν να ξεφορτώνουν εκατοντάδες μοτοσυκλέτες, με αναβάτες κάθε είδους. Οι καταστάσεις είναι υπό εξέλιξη και εμείς εδώ καταγράφουμε τα όσα συμβαίνουν για να σας δώσουμε την πλήρη εικόνα, μετά από το τέλος της 30ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών.
Θα έχει θετικά αποτελέσματα το πείραμα της Σκιάθου;
Περιμένετε μέχρι την Τρίτη για να μάθετε την άποψη μας και να δείτε όλες τις φωτογραφίες του τριημέρου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για πρώτη φορά η γενική είσοδος για όλες τις ημέρες της συγκέντρωσης με το δικαίωμα διαμονής, δεν θα έχει κόστος ανά μοτοσυκλέτα, αλλά κόστος ανά άτομο. Το κόστος ανά άτομο θα είναι 30€ με κάρτα μέλους ΜΟΤΟΕ ενώ όσοι δέν έχουν κάρτα θα πληρώνουν ακριβώς το διπλό αντίτιμο, δηλαδή 60€/άτομο. Προλαβαίνετε λοιπόν όσοι δεν έχετε κάρτα ομοσπονδίας να κανετε εγγραφή στην λέσχη της περιοχής σας, ή να πληρώσετε την συνδρομή σας που εκκρεμεί για να κερδίσετε την έκπτωση που δικαιούνται οι κάτοχοι κάρτας ΜΟΤΟΕ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΤΟΕ
30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ
Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών δημιουργήθηκε πριν από 30 χρόνια από τη ΛΕΜΟΤ και συνεχίζεται να διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ. Είναι ο πολυπληθέστερος και μακροβιότερος συλλογικός θεσμός των μοτοσυκλετιστών με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των μοτοσυκλετιστών, τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων, την προώθηση του υγιούς μοτοσυκλετισμού την ανάπτυξη της κοινωνίας των μοτοσυκλετιστών που φιλοξενούσαν την και του συνδικαλισμού.
Τα τελευταία χρόνια μια μερίδα μοτοσυκλετιστών είχε διαφορετική άποψη και αντίληψη για το σκοπό της Π.Σ.Μ., δημιουργώντας προβλήματα στους οργανωτές και αρνητικές αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες που φιλοξενούσαν την εκδήλωση καθώς και δυσμενή σχόλια για όλους ανεξαιρέτως τους μοτοσυκλετιστές.
ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
Θέλοντας η Π.Σ.Μ. να συνεχίσει να υπάρχει για τους σκοπούς και τους λόγους που δημιουργήθηκε, ενημερώνουμε τους μοτοσικλετιστές που θα θελήσουν να συμμετέχουν στην 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ότι θα ισχύσουν τα εξής:
1.-Στο χώρο της εκδήλωσης επιτρέπεται η είσοδος μόνο με μοτοσυκλέτα.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος με αυτοκίνητο.
2.-Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση οφείλουν να τηρούν εντός και εκτός του κατασκηνωτικού Χώρου τον Κ.Ο.Κ.
3.-Στην είσοδο ταυτοποιούνται τα στοιχεία των εισερχομένων και των μοτοσυκλετών τους από τα επίσημα έγγραφα που διαθέτουν.
4.-Είναι υποχρεωτική η τήρηση των κανονισμών που ο οργανωτής ορίζει και κοινοποιεί στους Συμμετέχοντες.
5.-Απαγορεύεται η χρήση ηχοσυστημάτων στον κατασκηνωτικό χώρο.
6.-Με το απογραφικό δελτίο ο μοτοσυκλετιστής υπογράφει ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της Εκδήλωσης.
Η μη τήρηση των κανονισμών λειτουργίας συνεπάγεται αυτόματη αποβολή του παραβάτη από την εκδήλωση.
Η 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ θα πραγματοποιηθεί στην ΣΚΙΑΘΟ από την 09 έως 13 Ιουνίου 2011


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου