Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

DUCATI V4s PANIGALE Full Paint airbrush design

 


DUCATI  V4s  PANIGALE    2020
Mια ονειρεμένη  μηχανή  και ακριβή για πολλά πορτοφόλια, αλλα....
όταν έχεις την αγάπη και το μεράκι να κατεχεις  και να απολαμβάνεις σπάνια  μηχανάκια για τους κοινούς μοτοσικλετιστές.... τότε αυτό δε σε σταματά να δίνεις σε αυτές το προσωπικό σου στίγμα που προβάλει την δική σου οτπική γωνιά αλλα και προσωπικότητα σου.
Ο φίλος και πελάτης μου Ηλίας με την αγορά της συγκεκριμένης μοτοσυκλετας,..... πριν προλάβει να χαράξει..... πήρε τηλ και με ρώτησε αν μπορεί να γίνει κάτι το πολύ Extreme αλλά όχι σε σχέση με την Αερογραφία.... αλλά σε σχέση με το σχέδιο και τις γραμμές του.
Η ιδέα πάρθηκε  και απόδοση σε αυτό έγινε  σε σημεία  απόδοσης  γραμμών στα πλαστικά  με την χρήση μαύρων σκιών και άσπρων λάμψεων .... και με  το χρυσό να επεμβαίνει κεντρικά  σε όλη την μηχανή απο επάνω.
Στον χώρο μπροστά  στα φανάρια... έγινε μια καλή  κάλυψη του χώρου τους με μαύρο αλλά και με κόκκινο περίγραμμα ώστε να φαίνεται η γραμμή και σχέδιο εμφάνισης της πρόσοψης μηχανής και  των πολύ καλά κρυμμένων φαναριών
Η ζελατίνα δέχθηκε  και αυτή  επέμβαση  βάφοντας την μαύρη με το σήμα της Ducati V4s  Panigale  και  με ελαφριές σκιές χρυσής φωτιάς και όλα αυτά όμως ανάποδα  επεξεργασία βαφής..... γιατί έγιναν όλα απο την πίσω!!!!
Έτσι  ώστε ποτέ να μην πετάξει χρωματάκι απο τα πετραδάκια που θα χτυπούν την ζελατίνα !

Υ.Γ.
Οτι και να λέω ή ότι και  να πω.... ο καθένας μας - σας  έχει τις δικιε΄ς του απόψεις στην ομορφιά και στο πως θα θελε να  είναι η μοτοσυκλέτα του! 
Απολαύστε  φώτο!




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου