Τρίτη 14 Απριλίου 2015

HONDA CB 1000 R αυτολλητα Design τροχων και ζελατίνα ERMAX



    Με μια ελαφριά αισθητική παρέμβαση, δημιουργήσαμε κάτι το όμορφο (πάντα για εμάς , και πως το βλέπουμε!) .


   Η τοποθέτηση Ζελατίνας Plexiglass από την Γαλλική  Ermax.fr   ανέδειξε την εμπρός όψη , αλλά και παρέδωσε προστασία αέρα στον αναβάτη της.

   Μπορεί μεν να λέμε ότι όταν είναι γυμνό το μηχανάκι, τι να σου κάνει αυτή η μικρή ζελατίνα, όμως αν δεν το νιώσεις και το λάβεις , δεν μπορείς να έχεις και την απόλυτη ορθή γνώμη επι του θέματος.


  Στην τοποθέτησή της , η Γαλλική αυτή πολύ καλή εταιρία, μας δίνει και εξτρά καπάκι πλαστικό που έχει ίδει πάνω από το εμπρός φανάρι, ώστε να την τρυπήσουμε αυτήν χωρίς να επέμβουμε τεχνικά στην μαμά, δημιουργώντας σε εκείνη τρύπες.

   Και μετά το θέμα της προστασίας από τον αέρα, προβήκαμε και σε αισθητική βελτίωση της , με τον ποιο φθηνό και άκακο τρόπο, προσδίδοντας της γραμμές!

   Επιλέχθηκε το χρυσό χρώμα, ώστε  αργότερα να μπορεί να το παντρέψει με ποικίλα  αξεσουάρ εμπορίου που υπάρχουν, χαρίζοντας καλύτερη οπτική.

  Οι χρυσές αυτές γραμμές επιλέχθηκαν και σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να τονίζουν τις γραμμές της μοτοσικλέτας.


  Ακoλουθώντας τις καμπύλες στο ρεζερβουάρ, και μεταφέροντας αυτές στα πλαϊνά καπάκια του ψυγείου, προβάλουν μια ποιο έντονη διάθεση και οπτική στις ήδη υπάρχουσες καμπύλε και γωνίες αυτού!

   Το αυτό έγινε και στην ουρά με τις χρυσές γραμμές να προσθέτουν ένα όγκο στην μινιμαλ ουρά της.

   
 Στους τροχούς τώρα με το χαρακτηριστικό σχέδιο μας  , αλλά χωρίς να υπάρχουν εντός αυτού τα logo  της εταιρίας , να δίνουν μια οπτική κίνηση στους τροχούς ενώ αυτοί είναι σταματημένοι. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου