Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

-OMP- CAR HELMET DESIGN!!



Μια ακόμα δουλειά μας επάνω σε κράνος έφτασε στο τέλος της, και αυτή την φορά , είχαμε αγωνιστικό κράνος αυτοκινήτου!
Ενός παλαίμαχου , αλλά και μέχρι πρότινος αγωνιζομένου  αυτοκινήτων.



Ο Αθανάσιος ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΣ μας εμπιστεύτηκε ασφαλώς , στα χέρια , μυαλό και μάτι μας , στην οπτική βελτίωση, του απλού (σε χρώμα..) λευκού κράνος του!

Η όλη σκέψη ήταν να γίνει κάτι που να δείχνει , τις εταιρίες με τα προϊόντα που διαφημίζει , αλλά και να πάρει το κράνος αυτό χρώμα και σχήμα.




χρώμα και σχήμα.
Σαν δική μας άποψη ήταν να λάβει χώρο η Εθνική μας Σημαία!
Να κυματίζει αερικά  (και ας μη έχει αέρα μέσα στον χώρο του αυτοκινήτου!!)  και να έχει και τα σήματα από τα ανταλλακτικά που διαφημίζει  ορατά καλά από τους θεατές , αλλά και από τις φωτογραφίες που θα παίρνουν μέρος στους αγώνες αυτού.
Έτσι έχοντας γνώση στο πως φαίνετε  ένα κράνος μέσα στο αυτοκίνητο , επιλέξαμε τις σημαίες να είναι από πάνω και μπροστά, κυματιστές και σκισμένες στο τέλος και πίσω πλευρά του κράνους.



Τα σήματα τοποθετήθηκαν στα πλαϊνά  αυτού, λόγο ότι αυτά τα σημεία είναι ορατά  εύκολα στο πέρασμα αυτού, και επάνω κεντρικά ξανά.
Στην πίσω πλευρά σχεδιάσαμε το όνομα του οδηγού με Λατινικούς χαρακτήρες και με μια διαφορετική γραφή, με σκιές του γαλάζιου για να αρμόζει με τις σημαίες, και ας  μην φαίνετε αυτό το όνομα μέσα στο αμάξι.
Στα πλαϊνά επίσης μπήκε και το όνομα με την ομάδα αίματος, όπως αρμόζει στα αγωνιστικά κράνη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου