Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

MV FRONT MASK our new design!!!!


Μια διορθωτική αλλαγή και διαφοροποίηση από τα άλλα MV  χρειαζόταν το μωρό μου. Και όταν λέμε αλλαγή, αυτό ήταν κάτι το οποίο χρωματικά είναι στο πρόγραμμα του χειμώνα να επέμβουμε επάνω της χρωματικά και σχεδιαστικά με ολοκληρωτική αλλαγή στο χρώμα και τα σχέδια αυτού, με πλήρης Αερογραφία Design  επάνω στην μηχανή μου που αγαπώ.
Αλλά ως γνωστό , όταν κατεβαίνει κάτι στο κεφάλι του καλλιτέχνη καλό είναι να μη το σταματά, αλλά να το συνεχίζει και  να το κερδίζει κάνοντας το δικό του. Έτσι και εδώ  λόγο καιρού απραξίας επάνω στο μωρό, ήρθε η ώρα να πέσει επάνω της το χέρι και η φαντασία μας.
Σαν πρώτη επαφή με αυτή το μέρος αυτό που μας ήρθε στο μυαλό σαν πρώτη επαφή ήταν η μάσκα του Φέρινκ.
Όμορφη ήταν δε μπορώ να πω, αλλά , τίποτα δεν είναι όμορφο εάν δεν το κάνεις ομορφότερο.
 



Έτσι και εδώ φτιάξαμε μια μάσκα – φέρινκ ώστε να προβάλει τα φωτιστικά σώματα και μόνο.
Αφαιρώντας λοιπόν το κρύσταλλο του φωτιστικού σώματος, το οποίο απλά είναι γυάλινο και αφαιρείτε ,φτάσαμε πολύ εύκολα στα φωτιστικά σώματα.
Εκεί φτιάξαμε δυο κωνικούς κυλίνδρους όπου ξεκινούν στην διάμετρο από το φωτιστικό σώμα και μεγαλώνοντας όσο είναι δυνατό στην εξωτερική επιφάνεια,  ώστε να μην κρατάνε την δέσμη φωτός.

Και μια τελευταία με τα φώτα αναμμένα. XENON tecnoGlobe H7 και xenon look η μικρές που πήραν άλλη θέση μέσα στους αεραγωγούς του fairing δπλα απο τα ram-air. Απο την θέση τους μέσα στο φανάρι δεξ-αρισ και ανάμεσα απο τα δυο projector lights


Το αποτέλεσμα αυτό είναι ενσωματωμένο στην εμπρός μάσκα και  αφαιρείτε από το σύνολο της μηχανής , απλά και εύκολα όπως στην Original  μορφή.
Έτσι λοιπόν με απλές (για εμάς …..) τεχνικές φτιάξαμε και μεταποιήσαμε το σύνολο με απλές γραμμές και αλλαγές.
Όπως το lifting  που κάνουν οι ανα τον κόσμο (έχουσην χρήμα και τρέλα!! ) Γυναίκες!!
Χωρίς να παραβιάσουμε και να βιάσουμε την ομορφιά και την αισθητική της πάντα !! (κατά την γνώμη μας:J )





1 σχόλιο:

  1. Ενα θα πώ :
    "ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΦΑΝΑΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή