Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

THESSALONIKI XTREME SPORT FESTIVAL

THESSALONIKI                   XTREME               SPORT                   FESTIVAL

Μια μοναδική οργάνωση για την πόλη μας . Ένα Xtreme Sport Festival.  Και γιατί  Xtreme?  Γιατί  είναι από τα μόνα που διοργανώθηκαν και είχαν θέμα την αγάπη των Xtreme sport.
Ο γνωστός φίλος των VW  Σωκράτης Παντελίδης έχοντας κάνει  κατά καιρούς πολλά πράγματα για την αγάπη του τα VW  αλλά και πολλά άλλα με γενική  βάση την μηχανοκίνητη αυτή αγάπη   (και όταν λέμε μηχανοκίνητη δεν εννοούμε μηχανές – μοτοσικλέτες , αλλά ότι κινείτε με μηχανή-κινητήρα)

Το όλο Event  έγινε στην αποθήκη 8 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και στο έξω χώρο της αποθήκης.
Με πολλά και καλά event  όπως Free Style moto-crosss jump  με ειδικές ράμπες για καλά άλματα. Με μεγάλο AirBug  στον οποίο έπαιρνες φόρα από την μεγάλη ράμπα που κατέβαιναν τα moto cross  από τα άλματα τους,  και με ειδική ράμπα εκτοξευόσουν και έκανες ότι κόλπο μπορούσες πέφτοντας όχι μόνο στα μαλακά, αλλά στο τεράστιο αερόσακο.
Χώρο με ειδικές ράμπες για τους λάτρεις των skateboard.
Χώρο με ειδικές ράμπες  για τους λάτρεις των BMX  και ποδηλάτων.
Ειδικά κατεργασμένη ράμπα αναρρίχησης με προστασία δεμένος και με ειδικούς να βοηθούν.
Χώρο για ισορροπία σε τεντωμένο σκηνή .
Χώρο για σκοποβολή με όπλα Paint ball  αλλά και χώρο μάχης για αγώνες Paint Ball.
Και κλασικά εκθεσιακό χώρο και μέσα  στην αποθήκη αλλά και έξω , στον οποίο και εμείς ως M-PLACE  είχαμε το εκθεσιακό μας περίπτερο με δυο μοτοσικλέτες μοναδικές , με κράνη περασμένα από τα χέρια μας στο design  τους, και με πολύ φωτογραφικό υλικό και κάρτες αλλα και αφίσες για τα γνωστά μας  Track Mondays.
Ο κόσμος ευχαριστημένος με την όλη εκδήλωση , και με τα 3 ευρώ στην είσοδο που είναι πλέον λίγα και καλά. Αλλά δυσαρεστημένος από τον χώρο του λιμενικού , οι οποίοι το Σάββατο το βράδυ πριν κλίσει το EVENT  άρχισαν να μοιράζουν κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα στα οχήματα που ήταν έξω στον προαύλιο χώρο, λες και εμπόδιζαν την κυκλοφορία. Ένα από τα ΚΑΚΑ αυτά του χώρου στον οποίο δεν έφταιξε η οργάνωση αλλά ήθελαν να βγάλουν Extra  χρήματα οι του λιμενικού. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Το Σάββατο ξεκίνησε κάπως καλά η μέρα αλλά!! Από το μεσιμέρι άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα σύννεφα και μετά τις 15:00  άρχισε ο τρελός χορός  της βροχή και του αέρα κάνοντας όλα μούσκεμα και με λάσπη που σήκωνε από κάτω , λερώνοντας ότι υπήρχε , μουσκεύοντας όποιον ήταν εκεί, και κρατώντας τον κόσμο μακριά από την εκδήλωση λόγο κακοκαιρίας.
Η Κυριακή ήταν καλή και  ας έδειχνε ότι ίσως σας ρίξω και μερικούς τόνους νερού ξανά.
Αλλά μόνο αέρα τεικά είχε ο οποίος δεν  άφησε την ομάδα free Style  moto Cross να δείξει τις ικανότητες τους στον κόσμο.
Τελικά όλα καλά πήγαν για το 1ο Xtreme Sport Festival  που έγινε στην αποθήκη 8 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης 12 – 13 Μαίου 2012
Αναμένουμε του χρόνου (πρώτα ο θεός γεροί να είμαστε) και να ξαναδούμε μια πολύ καλή και μάλλον καλύτερη οργάνωση από την ομάδα του κ. Παντελίδη και με σύμμαχο τον καιρό πάντα.












 





 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου