Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

SHOEI XR 1100 JAPAN FLAG STYLE

 

Μια δουλειά μας επάνω σε κλασικά καλού υλικού κράνους. Και γιατί καλού υλικού?
Απλά γιατί στα απλά και φθηνά κράνη δεν επιδέχονται βαφή λόγο ότι μπορεί το χρώμα να επιρεάσει την αντοχή τους , κάτι το οποίο δεν θέλουμε να είμαστε εμείς η αιτία. Πολλά λόγια δεν λέμε απλά δείχνουμε!

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Track Mondays 28-5-12'


Τα τελευταία Ανοιξιάτικα Track Mondays  ήταν αυτά Τέλος του Μάη και τα ερχόμενα θα είναι  στις 11 Ιουνίου λόγο ότι η επόμενη Δευτέρα είναι του αγίου Πνεύματος. Και λόγο του Αγίου Πνεύματος αλλά και λόγο ότι κάθε χρόνο ακριβώς αυτό το τριήμερο , γίνετε η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών. Οπότε πολύ από εμάς  - εσάς θα είναι εκτός αυτό το τριήμερο είτε αυτό είναι Παν/νια είτε αυτό είναι αραλίκι.
Οπότε και εμείς επειδή θα γυρνάμε από την Παν/νια συγκέντρωση δεν πιστεύουμε να είμαστε εδώ στο αγαπημένο μας Track Monday.
Αυτές είναι λίγες από τις φωτό που τράβηξε ο φίλος  Τάσος Γεωργιάδης που τον ευχαριστούμε πολύ.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

HONDA CBR 1000RR Sticker Design

Μια εφαρμογή στο design   της  μοτοσικλέτας είναι και εν μέρει η τοποθέτηση με αυτοκόλλητα , σχέδια ώστε να αλλάξουμε το dekor  και την διάθεση στην ματιά μας, επανω στην μοτοσικλέτα.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

THESSALONIKI XTREME SPORT FESTIVAL

THESSALONIKI                   XTREME               SPORT                   FESTIVAL

Μια μοναδική οργάνωση για την πόλη μας . Ένα Xtreme Sport Festival.  Και γιατί  Xtreme?  Γιατί  είναι από τα μόνα που διοργανώθηκαν και είχαν θέμα την αγάπη των Xtreme sport.
Ο γνωστός φίλος των VW  Σωκράτης Παντελίδης έχοντας κάνει  κατά καιρούς πολλά πράγματα για την αγάπη του τα VW  αλλά και πολλά άλλα με γενική  βάση την μηχανοκίνητη αυτή αγάπη   (και όταν λέμε μηχανοκίνητη δεν εννοούμε μηχανές – μοτοσικλέτες , αλλά ότι κινείτε με μηχανή-κινητήρα)

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αυτοκόλλητα τροχών!

Ένα καλό και φθηνό κόλπο για να αλλάξει η εμφάνιση της καλής μας , είναι και οι ταινίες που  τοποθετούμε στους τροχούς μας.
Ένα άλλο στυλ ταινίας στους τροχούς είναι και αυτό!!
Με μοναδικό (πιστεύω) σχέδιο , να αλλάζουμε την μορφή τους χωρίς να υπερβαίνουμε στην καλαισθησία τους.
 TRIUMPH TIGER 1050

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Track Mondays i am Back!!!!


Μετα απο 2 χρόνια και 9 μήνες!!!! ξαναέβαλά την παλιά μου φορμούλα!! και οδήγησα την αγάπη μου στον χώρο που της ταιριάζει!! Track Mondays i am back!! Και αφού έκανα και σεξουαλικές στάσεις με την αγάπη μου , σεξουαλίστικα και το 954 και με το S100RR  έτσι για να μη ξεχνιόμαστε!! Όπως η πουτάνα δεν κόβει το γαμήσι ...... ε.... κάπως έτσι και εγώ!