Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

3M CARBON LOOK STICKER SUZUKI GSXR 1300 HAYABUSA

3M CARBON LOOK STICKER SUZUKI GSXR1300ΗAYABUSA
 Το να μετατρέψεις κάποια σημεία ή κομμάτια από την μηχανή σου σε CARBON δεν είναι και το ποιο εύκολο αλλά και φθηνό πράγμα. Οπότε η τεχνολογία τα τελευταία 10 χρόνια μας έφερε στα χέρια μας τα αυτοκόλλητα τύπου carbon. Και για αυτό τα λέμε και carbon look.






 Γιατί απλά μοιάζουν με carbon! Τι είναι το carbon? Είναι μια κατασκευαστική τεχνική σε καλούπι το οποίο φτιάχνουμε κομμάτια που θέλουμε από ανθρακόνημα και τις κατάλληλες ρητίνες. Η τεχνική της κατασκευής ανθρακωνημάτινων κομματιών μας παρέχει την μέγιστη απώλεια βάρους με την ίδια ακριβός επιφάνεια κατασκευής , αλλά και με την ανάλογη τοποθέτηση της ρητίνης αλλά και την φορά που περνάνε τα ανθρακονήματα , πως τοποθετούνται και πόσα στρώματα έχει σε επι μέρους σημεία τότε από μόνο του το αποτέλεσμα μας δίνει μεγάλη αντοχή με το μικρότερο δυνατό βάρος.
Στην εν λόγο εργασία μας επάνω στο SUZUKI HAYABUSA δεν μετατρέψαμε τα μέρη του σε ανθρακόνημα, αλλά τα καλύψαμε με αυτοκόλλητο τύπου carbon (ανθρακονήματος) για την αισθητική βελτίωση στο μάτι μας!
Το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι της παγκόσμιας γνωστής 3Μ εταιρίας, που φτιάχνει τα απίστευτα πράγματα υλικών.
Στις φωτό που θα δείτε θα παρακολουθήσετε πολύ καλά την όλη διαδικασία τοποθέτησης των επι μέρους αυτοκόλλητων επάνω στα μέρη που θέλουμε να καλύψουμε και να ομορφύνουμε. Ένα
μεγάλο θέμα σαν αυτοκόλλητο είναι ότι είναι χοντρό και σκληρό.




















Αλλά το χοντρό και σκληρό μας παρέχει την μεγάλη προστασία των μερών αυτών από κρούσεις διαφόρων ειδών, αλλά δεν είναι και το ποιο εύκολο για να περαστεί το συγκεκριμένο . Χρειαζόμαστε πάντα ένα πιστολάκι ζεστού αέρα (όπως αυτό που ζεσταίνουν τα μαλλιά τους οι γυναίκες) και υπομονή. Υπομονή και επιμονή για να τοποθετήσετε σωστά το αυτοκόλλητο χωρίς να έχει πολλά κενά με αέρα , κρατώντας αέρα μέσα σε αυτό δημιουργώντας φούσκες. Η επιφάνεια καλό είναι να είναι καλά καθαρισμένη ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα λιπαρών ουσιών με αποτέλεσμά την μη προσκόλληση του υλικού αυτού όσο καλή κόλα και αν έχει.
Στις φωτό θα παρακολουθήσετε και ένα υλικό της 3Μ το οποίο είναι κάποιο είδος κόλας το οποίο περνάμε στα τελειώματα των επιφανειών για να έχει καλύτερη ένωση το υλικό επάνω στα κομμάτια που θα ντύσουμε! Την κόλα αυτή την περνάμε με ένα πινελάκι στο τελείωμα εκεί που θέλουμε να τελειώσει το κομμάτι με το αυτοκόλλητο μας.
Για οτιδήποτε απορία ή ερωτήσεις για τιμές κλπ καλό είναι να επικοινωνήσετε με εμάς στο τηλ. 2310 – 556 359 και πιστεύω να σας λυθούν οι όποιες απορίες!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου