Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Εκπτώσεις ειδών από 15-1-2012 εώς 28-2-2012 Τιμές AXO sport

Τιμές AXO sport

Από τις 15 Ιανουαρίου 2012 με την εκκίνηση των χειμερινών εκπτώσεων, η επιχείρηση μας που συγκαταλέγετε και στον τομέα της ένδυσης αναβάτη και όχι μόνο στην μηχανική και οπτική βελτίωση της μοτοσικλέτας, μπήκε στο κόλπο των εκπτώσεων σε όλα τα είδη που συγκαταλέγονται στον τομέα του καταστήματος. Έτσι λοιπόν και με την εκκίνηση αυτών ξεκινήσαμε και εμείς όπως όλο (σχεδόν) τον εμπορικό κλάδο, την λειτουργία των εκπτώσεων. Και όταν λέμε για εκπτώσεις μιλάμε πάντα στον τομέα των πραγμάτων που παρέχει το μαγαζί σους πελάτες του αλλά με την προϋπόθεση ότι αυτά θα είναι υπο την παρακαταθήκη στο κατάστημα μας. Έτσι λοιπόν με την ευκαιρία αυτών σας παραθέτουμε αναλυτικές φωτογραφίες με τα αντικείμενα που θα μπορέσετε να προμηθευτείτε από το κατάστημα που βρίσκετε στην Θεσσαλονίκη επί της οδού Κώττα Ρούλια 14 περιοχή CityGate Δυτική είσοδος Θεσσαλονίκης από Αθήνα.





AXO RUSH & RUSH EVO
Δυο απολύτως γυναικεία δερμάτινα μπουφάν με την ιδιαιτερότητα ότι είναι σχεδιασμένα και φτιαγμένα για το γυναικείο σώμα με τις καμπύλες αυτού.
Τα υπάρχοντα κομμάτια είναι 3 και τα οποία είναι ένα Ένα RUSH μέγεθος –XS- και στην τιμή των 399e από την αρχική των 570e με έκπτωση της τάξης του 30%
Το επόμενο είναι δυο RUSH EVO μέγεθος –M- & -S- και στην τιμή των 423e από την αρχική των 565e με έκπτωση της τάξης του 25%.






AXO YORK & ARTIK
Δύο κομψά και καλοφτιαγμένα μπουφάν υφασμάτινα Cordura με ενισχύσεις εσωτερικές αφαιρούμενες για όλεςς τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει ο αναβάτης.
Το μπουφάν YORK είναι το μονόχρωμο μαύρο σε μέγεθος -XL- με τιμή των 240e από την αρχική των 320e με έκπτωση της τάξης των 25%.
Το μπουφάν ARTIK είναι το χρωματιστό γκρι σε μέγεθος
-L- με τιμή των 341e από την αρχική των 455e με έκπτωση της τάξης των 25%.

έκπτωση της τάξης των 25%.


AXO LEATHER SUITS PSYCHO & RAZOR
Δύο διαφορετικές φόρμες για την χρήση τους από τους αναβάτες. Η PSYCHO είναι δερμάτινη διαιρούμενη φόρμα με όλες τις επιμέρους προστασίες αλλά με την βοήθεια της απόσπασης του μπουφάν από το παντελόνι με σύνδεσμο φερμουάρ και η RAZOR μια πλήρως αγωνιστική φόρμα με διάτρητο δέρμα για καλύτερο εξαερισμό στην χρήση αγωνιστικής ή μη οδήγησης. Με πλήρη εξοπλισμό σε προστασίες αλλά και με πρόσθεση εύκαμπτων υλικών για την καλύτερη κίνηση των μελών του αναβάτη στην αγωνιστική της χρήση. Με την γνωστή πλέον σε όλους Καμπούρα προστασίας και αεροδυναμικού βοηθήματος.
Η PSYCHO είναι η κοκκινόασπρη στολή σε μέγεθος -52- με τιμή των 667e από την αρχική των 890e με έκπτωση της τάξης των 25%.
Η RAZOR είναι η άσπρη Γκρι ολόσωμη σε μέγεθος
-52- με τιμή των



AXO BULLET & DRAGON
Δύο αγωνιστικές ολόσωμες φόρμες για διαφορετική χρήση η μια προπάντων που είναι περισσότερο για χρήση SUPER MOTARD το οποίο αυτό φαίνετε και στην μη χρήση της γνωστής μας Ξύστρας στο γόνατο, και στην εφαρμογή υφάσματος στα εμπρός της στον θώρακα για τον λόγο ότι στους αγώνες και στην χρήση αυτών η ταχύτητα δεν είναι μεγάλη οπότε χρειάζεται και κάποιος εξαερισμός.
Και η BULLET είναι μια πολύ ωραία αγωνιστική φόρμα με τις κατάλληλες προσθήκες προστασίας και με την γνωστή και εδώ καμπούρα στην πλάτη.
Η DRAGON είναι η πορτοκαλί σε μέγεθος –50- και στην τιμή των 600e από την αρχική των 800e με έκπτωση της τάξης του 25%.
Η BULLET είναι η μαύρη σε μέγεθος -54- και στην τιμή των
805e από την αρχική 1.150e με έκπτωση της τάξης του 30%.
।085e από την αρχική των 1।550e με έκπτωση της τάξης των 25%

AXO TWISTER & ASSEN
Δυο μπουφάν για γενική χρήση και περισσότερο το TWISTER το οποίο είναι μικτό στην κατασκευή του με δέρμα και ύφασμα Cordura και το ASSEN όλο κατασκευασμένο Cordura.
To TWISTER είναι το μαύρο με το 78 νούμερο αναγραμμένο μπροστά στο στήθος σε μέγεθος –XL- και την τιμή των 270e από την αρχική των 360e με έκπτωση της τάξης του 25%.
Το ASSEN είναι το κόκκινο άσπρο σε μέγεθος –L- κατασκευασμένο όλο από Cordura με εσωτερική επένδυση θερμοκρασίας και προστασίας και την τιμή των 172e από την αρχική των 230e με έκπτωση της τάξης του 25%.


AXO BOOTS PRIME & LANCER
Δυο από τις κορυφαίες της σειράς και στην εταιρία αλλά και γενικά στην υπόδηση. Η μεν PRIME είναι καθαρά για την χρήση στο χώμα και η LANCER για χρήση δρόμου ή αγωνιστική δρόμου.
PRIME σε μέγεθος -46- και στην τιμή των 281e από την αρχική των 375e με έκπτωση της τάξης του 25%.
LANCER σε μέγεθος -43- & -44- και στη τιμή των 296e από την αρχική των 395e με έκπτωση τη τάξης του 25%.


AXO BOOTS PRIMATO & BOXER
Δύο πολύ καλές μπότες για ξεχωριστές χρήσεις η κάθε μία όπως πριν.
PRIMATO σε μέγεθος -44- & -45- και στη τιμή των 161e από την αρχική των 215e με έκπτωση της τάξης του 25%.
BOXER σε μέγεθος -44- και στην τιμή των 116e από την αρχική των 155e με έκπτωση της τάξης των 25%.
AXO BOOTS AND SHOES SUPERMOTARD & ESCAPE
Δυο διαφορετικά μοντέλα για εντέλώς διαφορετική χρήση το κάθε ένα, το ένα για κάθε μέρα και σαν καλό παπούτσι και η άλλη σαν μπότα για χρήση καθαρά σε αγώνες ή χρήση σε πίστα SUPER MOTARD.
SUPERMOTARD σε μέγεθος -43- και στην τιμή των 255e από την αρχική της που είναι στα 365e με έκπτωση της τάξης του 30%.
ESCAPE παπούτσι αθλητικού στυλ δερμάτινο για καθημερινή χρήση σε μέγεθος -43- & -44- και στην τιμή των 86e από την αρχική τιμή των 115e με έκπτωση της τάξης του 25%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου