Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

TRACK MONDAY’S keep going!!!


Μετά από μια σωστά στημένη και εφ όλης της ύλης συζήτηση , με τους ιδιοκτήτες του χώρου, μπήκαν στο τραπέζι τα θέματα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και απασχολούν το όργανο που υπάρχει μέσα από το κρανίο μας. Όπως προ είπαμε υπήρξανε κάποια σύννεφα στον ουρανό που ήθελαν να ρίξουν την βροχή τους και όποιος βραχεί , βράχηκε , εκτός από τους ίδιους που νόμιζαν ότι με τα αδιάβροχά τους θα έμεναν καθαροί και στεγνοί.
Χωρίς να υπάρξει κάτι το οποίο ανάτρεξε και ξανάβρεξε τον χώρο. Οι υπό υποψίαν συννεφιατζήδες που θέλουν να βρέξουν δεν έχουν βρεθεί ή παρευρεθεί στον εν λόγο χώρο. Να παραθέσουν και αυτοί την άποψή τους για το όλο θέμα. Το μόνο που λέχθηκε και ακούστηκε είναι ότι εμείς είμαστε άλλη εταιρία. Δλδ εάν έρθει κάποιος συνάδελφος από τον χώρο της μοτοσικλέτας θα πρέπει να μπαίνει τζάμπα στην πίστα και να λέει ότι είναι και αυτός επαγγελματίας στον τομέα. Οπότε οι κάτοχοι του εν λόγο καταστήματος που παραχωρούν την εν λόγο πίστα για την χρήση όχι μόνο ΚΑΡΤ που είναι ο σκοπός της , αλλά και σε ότι έχει τροχούς και θέλει να κινηθεί με ασφάλεια μαθαίνοντας τις τεχνικές και τις αντοχές του οχήματος του. Σε αυτό και μόνο η επιχείρηση μας αποφάσισε να παρέχει τις γνώσεις της που μετά από τόσα χρόνια στον χώρο με αγώνες και με την επαγγελματική μας ιδιότητα , να βοηθήσει τους απανταχού λάτρεις της μοτοσικλέτας με απλά και φιλικά λόγια που πιάνουν τόπο (πιστεύω). Μπορεί να μην έχω περάσει από την μεγάλη, θεωρητικά, σχολή αλλά έχουμε περάσει από στάδια βελτίωσης με στοιχεία και νόημα επάνω στο κάθε τι που ερχότανε.
Το ότι κάνουμε αυτό που κάνουμε , δεν το κάνουμε ως επάγγελμα, αλλά ως αγάπη σε αυτή την χρήση. Είμαστε εκεί παρόντες ελέγχοντας την προστασία του αναβάτη , την συνθήκη , κατάσταση της μοτοσικλέτας του και παρατηρώντας το τι κάνει ο καθένας σωστά ή λάθος.
Δεν ξέρω και αν υπάρχει και καμιά σχολή που να σου ρυθμίζει την μοτοσικλέτα σου και στον τομέα των αναρτήσεων. Κάτι που το κάνουμε.
Το κέρδος μας???? Θα ρωτούσατε ασφαλώς!
Το κέρδος μας είναι ότι με τον τρόπο αυτό προσελκύουμε κόσμο (πελάτες) στην επιχείρηση μας που ασχολείται με πολλά επάνω στην μοτοσικλέτα και τον αναβάτη της.
Μερικά από αυτά? Βαφές μοτοσικλετών και βελτίωση της αισθητικής τους με βαφή ή και αερογραφία που ειδικεύομαι από το 96’ επαγγελματικά. SERVICE μοτοσικλετών, επισκευή, αλλαγές ελαστικών και βελτιώσεις σε αυτές σε πολλούς τομείς. Αξεσουάρ μοτοσικλετών αλλά και αναβατών με ρουχισμό και προστασία , με εταιρίες στον χώρο που προσέχουν τον αναβάτη.
Αυτά πιστεύω ν καλύψανε όσο γίνετε την απορία σε αυτά που είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο. Όποιος θελήσει να κάνει κάτι ας το κάνει. Αυτός ξέρει…………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου