Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

YAMAHA R1 07’ GOLD







Στα πλαίσια της εργασίας μας που διακατέχετε εδώ και 16 χρόνια στην αισθητική βελτίωση των μοτοσικλετών, σας παρουσιάζουμε μια μικρή αλλά, και δυνατή, στα επί μέρους βελτιωμένα σημεία που έχουν θέμα με τον «ΧΡΥΣΟ».

Ο χρυσός σας φέρνει ποιο κοντά έλεγε μια διαφήμιση παλιά. Έτσι και εδώ ο φίλος και πελάτης , έκανε ένα ωραίο δώρο στην καλή του αγαπημένη.
Όπως ξέρουμε όλοι οι άντρες , με ένα καλό χρυσαφικό η καλή, σου βγάζει άλλα γούστα.
Έτσι και στο συγκεκριμένο μωρό το χρυσάφι έκανε την εμφάνισή του πολύ δημιουργικά και χωρίς πολλές υπερβολές.
Επιλογή σε επι μέρους σημεία όπως οι τροχοί, τα ποδοστήρια (μασπιέ), οι μανέτες φρένου συμπλέκτη, και η τάπα του ρεζερβουάρ έμελε να επιδοθούν στα χέρια μας για την επιχρύσωση τους.
Ένα από τα θέματα στην επιχείρηση μας είναι , ότι είμαστε οι μόνοι στην λεπτομέρεια. Και τι λέω με αυτό? ¨Ότι μετά από χρόνια εργασία και βελτίωση στα χρώματα των τροχών μας , είμαστε οι μόνοι που βάφουμε και τροποποιούμε την εμφάνιση της αλλά κάνουμε και ένα καθάρισμα στο περίγραμμα της ζάντας ειδικά εκεί που περνά το λάστιχο , ώστε όταν υπάρχει η τοποθέτηση-αφαίρεση ελαστικού να μην πληγωθεί το χρώμα στην ζάντα και φύγει από εκεί φανερώνοντας τα κακός παλιά χρωματισμένα μέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου