Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

T.T.D Toumpidis Thomas Design

T.T.D Toumpidis Thomas Design

Μια εποχή που κράτησε δυνατά στον ελληνικό και όχι μόνο χώρο της μοτοσιλέτας .
Από το 1996 που ξεκίνησε επαγγελματικά πλέον η επιχήρηση με την ονομασία T.T.D δλδ Toumpidis Thomas Design θα σας παρουσιάσουμε εδώ μέσα στο blog μας δουλειές που περάσανε από τα χέρια μας.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Βαφή - Αερογραφία σκελετού ποδηλάτου











Κατόπιν χρόνιας ενασχόλησης με την βαφή – αερογραφία σε όλους τους τύπους μοτοσικλετών, δεν έλειψε ποτέ από την εργασία μας και η αισθητική οπτική βελτίωση χρωματισμού σε σκελετούς ποδηλάτων.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

T.T.D δουλειές με αερογραφία!!!



T.T.D Toumpidis Thomas Design
Σε αυτό το άλμπουμ θα μπορείτε πλέον να δείτε φωτογραφίες από δουλειές που έχουν γίνει από τα χέρια μου στην διάρκεια από το 1996 και μέχρι το 2007 που υπήρχε η προσωπική μου επιχείρηση T.T.D η οποία σηματοδοτούσε μια εποχή καλή στην χώρα μας με την άνθηση της μοτοσικλέτας σε αυτή. Σε αυτά τα άλμπουμ θα βλέπετε δουλειές με αερογραφίες και βαφές μοτοσικλετών .
Στο παρόν φωτογραφικό υλικό θα δείτε πως γίνετε μια αερογραφία με ελεύθερο χέρι επάνω σε πανί το οποίο έγινε για λόγους διαφημιστικούς της εργασίας μου ως T.T.D

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

3M CARBON LOOK STICKER CAR SOLUTIONS

3M CARBON LOOK STICKER CAR SOLUTIONS

Στο θέμα της τοποθέτησης ανθρακονημάτηνων υλικών επάνω στα αγαπημένα μας οχήματα είναι κάτι το οποίο εάν το πάρουμε από την αρχή, στο θέμα ότι κομμάτια από ανθρακονήματα , τα βάζουμε πρώτα και κύρια για λόγους βάρους που με σχέση με τον όγκο τους αυτά αποφέρουν μηδαμινό βάρος। Αλλά αυτό το βάρος από τα κατεξοχήν ανθρακονημάτινα υλικά κοστίζουν λίγο ή πολύ και μια περιουσία.

Οπότε η τεχνολογία ήρθε σε εμάς (εσάς) του πτωχοί το πορτοφόλι , αθώους πολίτες , να μας δώσει σε κοινή χρήση την παροχή εμφανής απομίμησης ανθρακονήματος.
Έτσι λοιπόν και εμείς σαν μαγαζί σας παραθέτουμε φωτογραφίες από δουλειές μας που έγιναν με την τεχνική αυτή της τοποθέτησης carbon look αυτόκόλλητου .

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

3M CARBON LOOK STICKER SUZUKI GSXR 1300 HAYABUSA

3M CARBON LOOK STICKER SUZUKI GSXR 1300 HAYABUSA
















Το να μετατρέψεις κάποια σημεία ή κομμάτια από την μηχανή σου σε CARBON δεν είναι και το ποιο εύκολο αλλά και φθηνό πράγμα. Οπότε η τεχνολογία τα τελευταία 10 χρόνια μας έφερε στα χέρια μας τα αυτοκόλλητα τύπου carbon. Και για αυτό τα λέμε και carbon look. Γιατί απλά μοιάζουν με carbon!